Hommikul pesen nägu leige veega, puhastan näoveega ning kreemitan silmaümbrused ja ülejäänud näo kreemiga. Suvel kasutan pigem kergemaid tooteid ja pakasega toitvamaid. Õhtul puhastan nägu puhastava kreemi ja näoveega, kasutan silmaümbruskreemi ja näoseerumit, mis ei ummista poore iluune ajal. Nahk vajab ju ka puhkust ning liiga toitvad kreemid pigem ummistavad poore.

2. Kas sul on välja kujunenud oma lemmikhooldustooted?

Olen lojaalne oma kosmeetikule ja viimased kaks aastat külastanud regulaarselt Repêhage’i näohoolduseks ilusalongi, kust ostan ka kogu nahahoolduseks vajaliku Repêhage Vita Cura sarja arsenali. Olen suhteliselt laisk uusi tooteid katsetama, seega – mida kosmeetik soovitab, seda ostan. Täielik usaldus. Huultele kannan nii ööseks kui ka päevasel ajal sagedasti Augustinus Baderi huulepalsamit, mis hoiab huuled mõnusasti pehmed ja niisutatud.

3. Millise eksklusiivse ilurituaaliga end aeg-ajalt hellitad?

Viimasel ajal olen kord või paar korda nädalas lubanud endale lõõgastavat massaaži, vabanemaks kaela- ja õlavöötme pingetest. See aitab mul argipäeva töörutiinist välja lülituda ja koju jalutades olen tõesti kohe palju lõdvestunum.

4. Kui saaksid valida üksikule saarele kaasavõtmiseks vaid ühe hooldusvahendi, siis mis see oleks?

Ikka päikesekreem ja huultele päikesekaitse, sellest ei pääse!

5. Missugused on sinu meikimispõhimõtted? Mis peab kindlasti olema?

Kasutan suhteliselt vähe meiki, piisab vaid kergest puudrist ja põsepunast, lisaks ripsmetušš, kulmupliiats ja huuleläige.

6. Kuidas hoolitsed juuste eest?

Juuksed olen täielikult usaldanud juba aastaid Renaldo Paabeli kätte C.U.T Salongis, sealt tulevad koju kaasa ka Philip Martin’si šampoon ja palsam. Rohkem minu juuksed hooldust ei vaja.

7. Milline on sinu kehahooldus?

Maniküür ja pediküür kuuluvad regulaarselt hoolitsuste hulka. Samuti koorin keha kord nädalas vanemate juures saunas. Kätekreemi kannan alati õhtuti ohtralt peale, samuti on mul alati üks tuub autos, et ka päevasel ajal saaks käed niisutatud.

8. Jaga salanippi, mis tõstab su tuju ja teeb sind ilusaks.

Kui lähen koertega tunnisele kõnnile parki, siis on alati hea tuju ja positiivne energia tagatud.

9. Kas usud (ilu)toidulisandite võlujõusse?

Kasutan päris mitmeid toidulisandeid – C-, D- ja E-vitamiini, oomega-3, tsinki. Tunnen, et kõike ikka päris toidust igapäevaselt muidu kätte ei saa.

10. Millal ja miks pöörduksid ilukirurgi poole?

Kardan narkoosi nagu tuld, seega ei ole mul plaanis ilukirurgi poole pöörduda.

Angeelika Kangi lemmiktooteid