Karmen Pedaru on leidnud kollektsiooni loomisel inspiratsiooni nii vanadest Hollywoodi filmidest kui reisidest, mis tutvustavad uusi kultuure ja värvimaailma. Karmeni loomingut on inspireerinud ka kunst, mis muudab kollektsiooni unikaalseks ja omapäraseks.

„Hakkasin sellega tegelema 2021. aasta augustis. Panin ideed ja näidised kokku ning läksin kahe suure kotiga Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo juurde. Nad rääkisid täiesti ausalt, mida oma kollektsiooni tegemine tähendab. Ütleme nii, et kohtumiselt lahkudes oli mu nägu valge ja kõhe tunne sees. Nad arvasid, et Hannes Rüütel (Hõbenõela laureaat – toim) võiks mind aidata. Leidsin Hiinast paar kangatehast ja palusime siidinäidiseid saata. Mina valisin prindid ja stiili, Hannes tegi kavandid. Paljude pidžaamade ideed pärinevad mu enda kapist. Iga rõiva juurde käib muinasjutuline lugu, sest igal riideesemel on oma teekond,“ tutvustab Karmen oma loomingut.

Karmen Pedaru 100% Mulberry siidist tooted on hinnalised ja sobivad hästi naistele, kes vajavad puhkust ning hindavad mugavust ja luksust. Mulberry siid on hinnatud oma pehmuse, vastupidavuse ja hüpoallergeensete omaduste tõttu.

Jaga
Kommentaarid