Õhtul meeldib mulle kasutada D’Difference’i öökreemi ja päeval C-vitamiini rohkeid kreeme ning maksimumtugevusega mineraalset päikesekaitset. Jälgin, et tooted oleksid tundlikule nahale ja võimalikult puhtad. Pole siiamaani veel silmakreemi kasutusele võtnud, võib-olla oleks aeg...

2. Kas sul on välja kujunenud oma lemmikhooldustooted?

Mulle meeldib Eesti bränd D’Difference ning teiseks Avène. Praegu on kasutusel ka tugevamad pigmendilaikudevastased hooldused, mida olen USAst retseptiga hankinud. Need aitavad tõesti hästi.

3. Millise eksklusiivse iluprotseduuriga end aeg-ajalt hellitad?

Teen mõnikord IPL-hooldust, mis pole just hellitamine, aga mõjub nahale hästi ning aitab ka pigmendilaikude vastu, millega ma pidevalt võitlen.

4. Kui saaksid valida üksikule saarele kaasavõtmiseks vaid ühe hooldusvahendi, siis mis see oleks?

Päikesekreem ja Dollsi nokats. Päikest ei lase ma endale üldse ligi. Jälgin ka äpist, et UV-kiirgus ei oleks liiga suur, ja väldin isegi sellel ajal väljas liikumist.

5. Missugused on sinu meikimispõhimõtted? Mis peab kindlasti olema?

Kaua aega mul polnudki mingeid meikimispõhimõtteid ja ma plätserdasin niisama. Hiljuti käisin ühel koolitusel ja sellest oli tõesti abi. Highligher’it hindan kõrgelt, see paneb näo särama. Eelistan loomulikumat meiki, mis näeb värske välja.

6. Kuidas hoolitsed juuste eest?

Avastasin Ladina-Ameerikas juhuslikult (sest mul polnud midagi kaasa võetud) head kohalikud juuksetooted Tío Nacho, mis on odavad, aga teevad juuksed pehmeks.

7. Milline on sinu kehahooldus?

Ei kasuta mingeid muud kui Le Labo Santal 33 kehakreemi, armastan seda lõhna.

8. Jaga salanippi, mis tõstab tuju ja teeb sind ilusaks.

Ma usun täielikult, et see, mida mõtleme, mõjutab meid enam kui see, mida peale määrime. Naeratuse, usalduse ja tänulikkusega elule vastu minnes oleme ilusamad kui kurjuse ja ülemäära suure skepsisega elades. Ka sellesse usun, et iseendasse tuleb kogu aeg panustada ja lubada endale asju, mis rahulolu suurendavad.

9. Kas usud (ilu)toidulisandite võlujõusse?

Jah, tarbin neid vahelduva eduga. Magneesiumi võtan kindlasti, selle mõju märkab kiiresti. Eelkõige usun toidu jõusse. Näiteks lõpetasin juba mõnda aega tagasi kohvi joomise ja asendasin selle chaga latte’ga, mis on täiesti kofeiinivaba. See mõjub kehale hästi. Kehal pole tehisenergiat vaja, keha peab ise suutma energiat toota.

10. Millal ja miks pöörduksid ilukirurgi poole?

Siis, kui tunnen, et seda on vaja, ning kui usun, et see lahendab probleemi. Hindan isikupära ja loomulikkust ning lahendused, mis vormivad kõik inimesed ühesuguseks, minu maitsega kokku ei lähe. Kuid inimesed peavad end ise ilusana tundma, pole vahet, mida teised arvavad. Eraldi küsimus on, kas siin saab aidata ilukirurgia, rahulolu tuleb sageli mujalt.