Milline inimene on Eeva? Arvamus oleneb enamasti sellest, millist saadet inimene vaatab – kas „Kuldvillakut“ või „Kolm naist Karavanis“. Miks ei saa ta olla erinevates saadetes iseenda moodi, vaid pingpongitab range, diskreetse ja sooja karakteri vahel?

Podcast’is avatakse telesaadete „Kuldvillak“, „Esse“, „Täistund“ ja „Kolm naist Karavanis“ telgitaguseid ning Eeva räägib, millist osa oma töös teeb ta kontrollides ja millist kõhutunde järgi. Mis on teda erinevate saadete tegemise juures häirinud, mida on õppinud ja miks tahab ta kõike kontrollida?

Eeva ütleb, et täisväärtuslik teleajakirjanik peab olema justkui kokk, kondiiter ja keevitaja. Mida ta sellega mõtleb? Ta on veendunud, et aastatega on ta suurest eneseteostuse vajadusest läbi tammunud ning oma nooruse rumaluse asendunud veidikese ebakindluse ja aina suureneva professionaalse enesekriitikaga. Vestluses jõutakse ka ajakirjanduseetika juurde.

„Ja mulle tõesti ei meeldi rumalad inimesed,“ ütleb ta kindlameelselt ning harutab rumala inimese liigituse põhjalikult lahti.

Milline on maskita Eeva Esse-Sõõrumaa? Kuula saadet, siis saad teada.

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid