2. Kaduma peavad halb hingeõhk ja koledad nahanäsad. Ükski naine ei soovi suudelda meest, kellel on halb hingeõhk ja kelle kael on inetuid nahanäsasid täis. Loomulikult jätavad aastad oma jälje. Vanus ei tohiks olla vabandus, miks lased end käest ära. Võid olla üks tundelisemaid ja meeldivamaid mehi kogu maamunal, aga kui su hambad on korrast ära ja kael nahanäsasid täis, siis on see enamiku naiste jaoks eemaletõukav. Käi regulaarselt arsti juures ja ära lase välimust käest.

3. Pane kohtinguportaali endast õige foto. Kui lähed kohtingule ja näed välimuselt hoopis teistsugune välja, võid oma kohtingukaaslasele valmistada suure pettumuse. Seetõttu pole mõistlik panna kohtinguportaali endast fotot, mis tehti 15 aastat tagasi ja millel oled poole kõhnem.

Endast hea mulje jätmiseks pole tingimata vaja kanda ülikonda. Jäta kottis teksad ja plekiline särk kappi ning soeta endale midagi stiilset, mis sobib su kehakujuga.

4. Ära alusta kohtingut rõvedate jututeemadega. Näiteks pole mõistlik mainida peale kallistamist, et su koeral on kirbud. Hoiduda tasuks ka muudest ebameeldivatest teemadest. Vastasel juhul kaotab kohtingukaaslane sinu vastu kiiresti huvi.

5. Kui kutsud ise kohtingule, ole valmis ka arve eest tasuma. Hea tava on see, et esimesel kohtingul maksab arve see, kes kutsus. Hilisematel kohtingutel võib arve jagada pooleks. Pole aga mõtet kutsuda kedagi kohtama, kui sa ei suuda maksta.

6. Väldi uhkeldamist. Kohtingukaaslane saab aru, kui soovid talle muljet avaldama. Selleks ei pea talle rääkima oma elu kõikidest märkimisväärsetest saavutustest ja näitama fotosid oma majast ning autost. Lisaks on selline jutt ühekülgne ja tüütab kaaslane ära.

7. Ära räägi ainult poliitikast. On täiesti arusaadav, et vanemasse ikka jõudnuna on paika loksunud sinu poliitiline maailmavaade. Kui pead sellel teemal rääkimist vajalikuks, siis peatu poliitikal kõige rohkem kümme minutit, kuid mitte enam.

8. Ära mine suudlusega liiale. Kui esimene kohting läheb hästi, siis tagasihoidlikust musist on esimeseks korraks küll ja veel. Pole viisakas hakata kohtingukaaslasele sõna otseses mõttes oma keelt kurku ajama. See jätab liialt agressiivse ja pealetükkiva mulje.

Allikas: huffingtonpost.com