Pärast orgasmi muutub mehe kehakeemia. Vallanduvad ained, mis muudavad mehe uniseks ja soodustavad sedasi tema taastumist. Paraku ei saa naised nii tihti täit orgasmi nagu mehed - sestap on neil ka rohkem energiat, et pärast seksi jutustada voodis elust ja armastusest.

Ning kui järele mõelda, pole mehed harilikult nii jutukad kui naised? Kui palju te mehega niisama, väljaspool voodit teineteisega sügavalt vestlete? Seksi järel on naine õrnas meeleolus ja soovib seda sageli ka sõnadesse panna, kuid mees pole sääraste kõnelustega harjunud.

Kahtlemata on teineteise kaisus olemine väga tähtis: see loob lähedustunnet, mis on hea suhte pant. Kuidas siis meest pärast seksi üleval hoida? Soovitan seksi kavalalt ajastada: meelita mees voodisse siis, kui ta on näljane - ning paku pärast seksi talle einet. Kindlasti tekib siis ka võimalust suhelda! Proovida võid ka seda, et te seksiks varasemal kellaajal - paljud paarid hullavad voodis siis, kui lähevad ööund ootama, kuid pärast pikka päeva olete mõistagi mõlemad väsinud. Mis siis imestada, et mees pärast seksi, kui lihased lõdvestunud, unne vajub!

Mõnele paarile võib sobida, et lepite omavahel kokku reegli: pärast seksi kaisutate vähemalt kümme minutit.

Kordan veel: kui mees jääb pärast seksi norinal magama, pole see kuidagi märk sellest, et teie suhe on kehv või voodirõõmud kesised."