Ütled, et tegemist on sümpaatse noormehega. Ilmselt ongi, kuid hooplemine võib viidata kõikuvale enesekindlusele. Mõnikord näib partneri allasurumine kindlaim tee enda esile tõstmiseks. Selline käitumismudel aga mürgitab suhet. Kui hakkad tundma end väheväärtusliku või alamana, siis pane plehku nii kiiresti kui saad.

Kuigi praalimine võib viidata rikkalikule seksuaalkogemuste pagasile, tähendab see sageli vastupidist. Su uuel partneril võib olla olnud ridamisi juhusuhteid, kuid hooplevad tavaliselt mehed, kel on olnud vähe või üldse mitte pikaajalisi suhteid. Partnerluseks on vaja panustada lähedustunde loomisse ja sa pead nüüd iseeneses selgusele jõudma, kas sul on aega ja tahtmist panustada kaaslasesse, kes ei tunne enda puuduste vastu huvi. Seks on ilma sõnadeta keel, kui tunnetad vajakajäämist, siis kas sul on huvi investeerida temasse? Võid loobuda. Samas kui keegi su poisssõbrale väljakutseks kinnast ei viska, pole tal põhjust arvata, et midagi on valesti. Inimloomus on kord selline, et kui tal on põhjust arvata, et seni on kõik kenasti töötanud, siis oletab ta, et küllap töötab ka edaspidi teiste partneritega. Tihti on see aga suur viga. Puudulik tagasiside ja oletatav suurepärane kogemuse eelmisest suhtest, tagavad kehva seksi.

Kui aga tunned, et teist võiks saada tore paar, siis tasub katsetada. Kuna hooplemine ilmselt varjab tema tegelikku ebakindlust, siis pole hea mõte kriitikaga rünnata. Pigem keskendu sellele, et näidata, mida soovid. Kui linade vahel läheb seikluslikuks, siis püüa väikeste žestide, innustunud sõnade või nüanssidega suunata teda sulle sobivas suunas. Tihti teavad mehed põhitõdesid, aga mitte nüansse.
Kuid teil on voodis tekkinud usalduslikum suhe, võiksid juhtida teda vaikselt enda kehakesksele ekskursioonile. See võib olla ka tore eelmängu osa, räägi ja näita, mis sind erutab. Julgen arvata, et kui sa väljendad oma soove selgemalt, kaovad ka tema närviajavad käitumisjooned. Kui ta päriselt hakkab ka uskuma sinu rahulolusse, pole tal vaja end enam ise kiita ja ego kergitamiseks upitada."