Kohtu sõpradega. Head sõbrad - need, kes ei hädalda pidevalt, vaid kellega koos saab südamest naerda - aitavad tuju üleval hoida. Elurõõmus inimene mõjub palju nooruslikumalt kui torssis ja tujutu tüüp.

Kanna päikseprille. Esiteks on see moes ning teiseks on see kasulik su välimusele ja tervisele. Silma paistev päike soodustab pigmendilaikude teket, ere valgus paneb ka silmi kissitama ja tekitab kanavarbaid. Lisaks aitavad korraliku UV-filtriga prillid ära hoida kae teket, mis on eakatel inimestel üks levinumaid tervisehädasid.

Liigu ja tee sporti. Igapäevane liikumine hoiab organismi tugeva tervise juures, maandab stressi ning tõstab tuju. Oma kehaga rahul olev inimene on enesekindel ja avatud.

Lahenda ristsõnu. Nii nagu musklid vajavad pidevat treenimist, tuleb treenida ka aju. Loe, et hoida end eluga kursis. Lahenda loogikaülesandeid ja ristsõnamõistatusi. Ajutreening hoiab mälu värske ning vaimu virge.

Jaga armastust. Kui armastus rikastab su hingeelu, siis seks hoiab keha reipa. Voodirõõmud hoogustavad endorfiinide tootmist, mis lõõgastavad ja toovad hea enesetunde. Nii et mida regulaarsemalt sa seksid, seda kauem oled kena ja noor.

Hoolitse hammaste eest. Hammaste olukorrast sõltub kogu keha tervis, sestap külasta hambaarsti vähemalt kord aastas. Kui hambad on korras, siis on ka julgem naeratada.

Tee vabatahtlikku tööd. Löö kaasa Toidupanga, Pesaleidja või mõne muu heategevusliku organisatsiooni töös. Õpeta lähimas lasteaias mudilastele heegeldamist või malemängu. Kui tunned end ühiskonnas vajalikuna, pole antidepressante vaja - elu tundub sisukas ja elamist väärt.