Karl-Erik Taukari juhitud „Tunnen sind läbi ja lõhki“ on uus Eesti omaformaadil põhinev lõbus koguperesaade, mis toob päevavalgele toredad ja paljastavad faktid Eesti staaride ja nende elukaaslaste kohta ning avab nende suhet uues valguses. Igas saates osaleb kolm püsisuhtes tuntud inimeste paari, kes võistlevad erinevates lustakates mänguvoorudes. Vaatajad saavad end ka kodus proovile panna ja mängida esimest korda Eesti teleajaloos kuulsustega kaasa reaalajas.

Uus katsumusterohke tõsielusaade „Kuni mägi meid lahutab“!

Esmakordselt jõuab paariteraapia Eesti teleekraanidele! Igas suhtes jõuab ükskord kohale aeg, kus teineteisele ei ole enam justkui midagi öelda ja kõik ilus on asendunud rutiiniga. Nüüd panevad kolm paari oma purunemas suhte viimast korda proovile Kilimanjaro mäe katsumusterohkel vallutusel. Kas maailma ilusaim päikesetõus Aafrika katusel paneb paarid teineteist uues valguses nägema või ajab raske teekond nad lõplikult tülli? Tippu jõudmine on juba iseenesest füüsiliselt ja vaimselt raske teekond, kuid kohale jõudes tuleb paaridel langetada kõige olulisem otsus – kas minna lahku või anda oma suhtele uus võimalus.

Algab uus maagiline lahing Eesti parima selgeltnägija leidmiseks. Kolmteist eriliste võimetega selgeltnägijat, sensitiivi, nõida, kaardipanijat, maagi, tervendajat, ennustajat ja šamaani alustavad selgeltnägijasaate uuel hooajal müstikat täis lahingut Eesti parima selgeltnägija tiitlile. Saatesse kandideeris rohkem kui 200 selgeltnägijat Eestist, Lätist, Ukrainast ja Soomest, kellest 13 pääses võistlema traditsioonilise kristallkäe ja 5000 eurose peaauhinna nimel.

Eesti suurim lavashow „Su nägu kõlab tuttavalt“ tuleb uue kuldse hooajaga

„Su nägu kõlab tuttavalt“ jõuab oktoobris taas TV3 ekraanile ning seekord ootab ees kuldne hooaeg. Ootamatu on see, et 7. hooajal on saates üheskoos saate eelmistel hooaegadel meeldejäävamate etteastetega üles astunud 8 armastatud lauljat-näitlejat, mis tähendab, et näosaate lavale astub kõige tugevam koosseis.

Katrin Lusti paljastused „Kuuuurija“ uuel hooajal

Katrin Lusti autorisaade „Kuuuurija“ jätkab uute paljastustega Eesti elust ja toob ekraanile kõmulised lood ning avalikkuse eest varjatud saladused. Värskel sügishooajal jõuavad vaatajate ette lood paljastatud kutsikavabrikust, lahti harutatakse mastaapseid pettuselugusid ja isegi üks pantvangidraama.

Krimisarja „Lõks“ uued osad

Krimisari „Lõks“ jätkub kevadhooajal pooleli jäänud looga koos imelise Ingrid Marguse ja sarmika Pääru Ojaga. Alexil tuleb välja selgitada, mis on saanud politseiülem Fredist ja kes on politseijaoskonna valemängijad. Kõige selle kõrval tuleb neil iga nädal lahendada ka uus mõrvajuhtum. Alexi ja Maria tumedad minevikusaladused tulevad avalikuks. Kas neist kahest saab lõpuks paar?

Komöödiasarja „Padjaklubi“ seiklusterohke uus hooaeg

„Padjaklubil“ on sünnipäev – ekraanile jõuab juba 10. hooaeg. Tüdrukute minevik on täis tõuse ja mõõnasid, kuid üks asi on alati kindel – pöörastest olukordadest puudust ei tule. Elu maal on tüdrukud täielikult ummikusse ajanud ja ainus pääsetee tagasi normaalsusesse on linna kolida! Ja mis saab veel siis, kui ajalugu kordub ja kõik tüdrukud taas ühes väikses korteris hakkama peavad saama?

„Kättemaksukontori“ uus ja eriti kriminaalne juubelihooaeg

Sel sügisel jõuab eetrisse „Kättemaksukontori“ 20. juubelihooaeg ja sel puhul naasevad ekraanile sarja ajaloo kõige meeldejäävaimad tegelased – Kättemaksukontori asutaja Frida Arrak, keda kehastab Marika Vaarik, detektiiv Häidi Õigepaulus, keda mängib Elina Purde, uurijad Gerth Maango (Märt Avandi) ja Kaspar Tuvi (Ott Sepp), legendaarne armastuse kahur Kaur Moks (Kristjan Sarv) ja paljud teised. Paistab, et Kättemaksukontor on kõike näinud, kuid sel sügisel ootavad neid ees täiesti uut laadi pähklid!

„Papade mammade“ uus sooja huumorit täis hooaeg

Papade ja mammade omavahelised suhted on suuremad kriisid üle elanud ja tulevik tundub jälle helgem. Siis aga saabuvad Maria ja Margus kodumaale suvepuhkusele ning selgub, et noorte suhe on purunemas. Papad ja mammad hakkavad noorte abielu päästmiseks hoogsalt tegutsema, et Lenna kasvaks ikka terves peres. Päästeoperatsiooniga keeravad vanad kokku veel suurema segaduse ja nende halenaljakad ponnistused teevad olukorra ainult keerulisemaks.

„Sotid selgeks“ uus hooaeg

Marek Lindmaa jätkab oma uues saates inimeste probleemide lahendamist. Elus tuleb ette hetki, kus üksinda murest vabaks rabelemine näib võimatuna ja oled avastanud end tupikus, kust väljapääsu pole. Siin tuleb appi saade "Sotid selgeks"! Saatejuht Marek Lindmaa aitab murega üksi jäänud inimesed välja lootusetuna tunduvatest olukordadest ja leiab probleemidele lahenduse.

„Suletud uste taga“ uued osad

Paljude vaatajate lemmik „Suletud uste taga“ jätkab uhiuute südantliigutavate lugudega, mis põhinevad tõsielul. Põnevad, keerulised ja mõtlemapanevad lood tavaliste inimeste tagatubadest jõuavad vaatajateni, paljastades, mis toimub suletud uste taga tegelikult.

„Võimalik vaid Venemaal“ lõbus värske hooaeg

Populaarne huumoripärl „Võimalik vaid Venemaal“ Erkki Sarapuu juhtimisel jätkab eriti lõbusa uue hooajaga, kus vaatajaid ootavad veel humoorikamad ja uskumatumad tõsieluvideod venelaste erinevatest ettevõtmistest!

Teleesilinastuvad Eesti filmid

Esimest korda näevad vaatajad teleeetrit Eesti ühe armastatuma kinohiti mustast huumorist pakatavat järge „Klassikokkutulek 2“, debüütmängufilmi “Keti lõpp”, filmi „Rohelised kõutsid“, Eesti-Soome-Rootsi ühistööna valminud suurfilmi „Igitee“, müstilist põnevusdraamat „Tuliliilia“ ning „Portugali“. Lisaks saab nautida ka vanu lemmikuid nagu „Sangarid“, „Luuraja ja luuletaja“, „Minu näoga onu“, „November“, „Õnn tuleb magades“ ning „Must alpinist“.

Välismaa sarjad saavad uued hooajad

Uute hooaegadega alustavad ka populaarsed välismaa sarjad „Minu köök on parim“, „Juurdlust viivad läbi sensitiivid“, „Sherlock New Yorgis“, „Hawai 5-0“ ning samuti on ekraanil vanad lemmikud „Kurjuse kannul: juhtumid võõrsil“, „Riukalikud koduabilised“ ning „Quantico“.

Väikeseid sõpru ootavad laupäevased animaõhtud!

TV3 rõõmustab kõiki väikseid multikasõpru, sest just laupäeva õhtuti saab kaasa elada populaarseimatele animafilmidele, nende seas „Härra Peabody ja Sherman“, „Koletised tulnukate vastu“, „Varjatud kuningriik“, „Üle heki“, „Trollid“, „Imelised“, „Käsna-Kalle Kantpüks“, „Madagaskar“, „Jääaeg“, „Lumekuninganna ja igavene talv“ ning paljud teised.