„Ei läinud kümmetki minutit kohtinguportaali konto loomisest, kui postkasti tulid esimesed kirjad Mõned olid ettevaatlikumad, aga üks oli kohe päris konkreetne, mis mind toona üllatas, sest ma polnud kursis, et asjad tänapäeval nii käivad. Olin oma elukaaslaega koos elanud 10 aastat ja ei teadnud, mis seis “tutvumisturul” valitseb. On paha öelda sedasi naisterahvaste kohta, aga seal on koos ikka tõeline issanda loomaed. Ma võiks kirjutada raamatu sellest kaadrist. Arvestus, kui paljudega ma olen kokku saanud, on ammu sassi läinud, sest järjekorral lõppu ei paista.
Neid kohtinguportaale on mitmeid, aga igal pool on ühed ja samad meeleheitel naised, enam

vähem ühtede ja samade piltidega ja ühe ja sama jutuga. Reeglina on pildid ka viis või rohkem aastat vanad ja reaalsus kokku saades on hoopis midagi muud. Saidil olevad fotod on nagu nagu pesupulbri reklaam, aga inimene ise ei ole kaugeltki nii kena.

Muuseas, olen kohanud seal nii vaimuhaigeid kui transvestiite, kelle sooks on märgitud naine ja kes seega minu otsingute kaudu leitavad. Mõni pilt ja nägu kummitavad ausalt öeda siiamaani.
Minuga ei ole juhtunud, aga olen tuttavatelt kuulnud ka juhuseid, kus ebastabiilse närvikavaga „pruudid“ ei anna enam rahu, kui neile ära öelda. Nad hakkavad sind jälitama ja sotsiaalmeedias jama ajama. Seega minu soovitus on olla ikkagi võimalikult privaatne ja ettevaatlik. Samas esimese reaalse pildi saad ikkagi ainult reaalsel kohtumisel, sest pildid ei peegelda päris inimest. Hea nipp on omada tutvumise otstaarbeks teist mobiiltelefoni teise numbriga. Kui kunagi elu paika saad, siis pole vaja karta, et keegi purjus peaga sulle helistaks.

Minu meelest jaguneb naissoost tutvujate kaader kaheks. Esiteks meeleheitel 30+ vallalised ja teiseks pereemad, kelle mehed Soomes või mujal Euroopas ehitavad või rooli keeravad. See viimane kontingent on mind tõsiselt üllatanud, isegi rabanud.

Kui naise nime teada olen saanud, olen ikka ka Facebooki kontolt taustauuringu teinud. Sealt vaatavad vastu rõõmsad perepildid meeste ja lastega, ometi oli üks selline pereema nõus seksi pärast maha sõitma 200 km... Kas olukord on tõesti nii hull?

Minu soovitus meestele, kelle naine on kuidagi imelik: tehke endale kohtinguportaalidesse kontod ja seirake. Võimalik, et leiate oma korraliku laste ema sealt seksi otsimas.

Mu viimane kogemus oli päris naljakas. Umbes aasta tagasi sain ühe naisega kokku, kuid lõunast me kaugemale ei jõudnudki, sest polnud minu maitse olemuse poolest, kuigi välimusel polnud väga vigagi.

Nüüd peaaegu aasta hiljem tegin ühte teise portaali konto, sattusin kirjutama ühe naisterahvaga ja leppisime ka ühise lõuna kokku. Üllatus oli muidugi suur, kui vastu vaatas sama inimene, kellega ma juba korra kohtunud olin. Ümber pöörama ei hakanud ja pidasin lõuna vastu. Ka tema ei olnud mind ära tundnud, nagu mina tedagi. Pildid olid tehtud kuidagi teise nurga alt ja päikseprillid olid ees ning ka soeng oli muutunud. Maarikast oli saanud Kristi ja selle tõttu ma ei osanud ka kahtlustada midagi.

Pärast seda võtsin natuke hoo maha ja ütlesin endale, et nüüd aitab! Võib-olla sõidan Taisse ja toon sealt omale pruudi.“