2. Mediteeri. Aeg-ajalt tuleks kodus lülitada välja kõik, mis teeb “müra”.

3. Eelda, et asjad võtavad rohkem aega, kui sa arvad. Tunned end hästi, kui jõuad asjadega valmis VAREM, kui arvasid! Ja seda aega, mis üle jäi, saad kasutada millekski muuks.

4. Ära unusta end premeerida. Igas ärkvelolekutunnis peab olema vähemalt viis minutit rõõmu.

5. Varu asju, mida niikuinii vaja läheb. Teisisõnu võiks kodus valmis olla mõni sünnipäevakaart, aga ka sagedasemate haiguste ravimid. Tasuks tekitada kingituste sahtel – ehk siis, kui poes jääb silma midagi, mis võiks kingitusena rõõmu teha, tasub see ära osta ja tallele panna.

6. Murra rutiini. Rutiini murdes on inimene sunnitud asju rohkem tähele panema ja järelikult tunneb, et tal on rohkem aega. See algab niisama lihtsatest asjadest nagu uute marsruutide otsimine, et jõuda tööle. Mida rohkem tekitame uusi mälestusi, seda rohkem aega meil tundub olevat!

7. Jaota majapidamistööd pereliikmete vahel. Selle asemel et terve pühapäevahommik koristada, kraami nädala sees tund aega – iga päev kümme minutit – ning pühapäeval veel tund, aga ühes valitud toas.

8. Kaitse oma laupäevi-pühapäevi. Igas nädalas peaks olema vähemalt kolm tundi, mida saad kasutada just nii, nagu sa soovid.