• 400 g kanafileed

  • 10 cm tükike ingverit

  • 4 rohelist sibulat või 9 cm tükike porrut

  • tükike punast tšillipipart

  • 2 sl (maapähkli)õli

  • 2 sl austrikastet

  • 2- 3 sl magus- teravat tsillikastet

  • 1 sl hiina sojakastet

  • 1 tl suhkrut

Serveerimiseks:

keedetud riisi
rohelist sibulat

Tükelda kana. Koori ingver ja lõika peenteks ribadeks, porru või sibul 4 cm pikkusteks peenteks ribadeks. Kuumuta pool õlist vokk- või mõnel muul suuremal pannil, kuumuta selles ingverit ja hakitud tsillipipart. Lisa porru või sibularibad, kuumuta kiirelt läbi ja tõsta kaussi ootele. Kalla ülejäänud õli pannile, pruunista kanatükid. Lisa kõrvalepandud ingver, porru ja tsilli, austrikaste, tsillikaste, soja ja suhkur. Puista peale ka hakitud roheline sibul ja serveeri koos keedetud riisiga.