Täidis:
4 dl vahukoort
2 tl vanillsuhkrut
soovi korral sorts tsitruslikööri Limoncello või Cointreau
Kaunistuseks: maasikaid ja väikseid beseesid

Beseepõhja valmistamiseks vahusta munavalged kõvaks vahuks (vähemalt 5 minutit). Lisa vähehaaval suhkur ja lõpupoole ka maisitärklis ja veiniäädikas, vahusta tugevaks vahuks. Tõsta suure lusikaga või pritsi tordipritsiga enamus vahust suure kettana küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pritsi või tõsta lusikaga ka väikseid munavalgevahukuhjakesi kõrvale. Küpseta 120kraadises ahjus 1 tund ja jäta besee lahtise ahjuuksega veel tunniks jahtuma. Siiani saad tordi ette valmistada juba eelmisel või üle-eelmisel päeval.
Vahetult enne serveerimist vahusta koor vanillisuhkruga, soovi korral lisa ka sortsuke tsitruslikööri. Laota esmalt beseepõhjale rabarberikreem ja siis vahustatud koor. Poolita maasikad ja säti kaunilt tordile. Pudista peale väikseid beseesid.

Rabarberikreem
3 dl
Valmista hapukalt hõrk rabarberikreem soovitavalt eelmisel päeval, et see oleks serveerimisel külmkapikülm. Rabarberikreem ise on tuletatud kuulsast inglise „lemon curdist“ (sidrunikreemist).
200 g rabarberit
0,5 dl vett
3 L-suurusega munakollast
1 dl moosisuhkrut
1 sl maisitärklist
75 g võid
Pese ja tükelda rabarber, tõsta potti. Lisa vesi ja keeda pehmeks, u 5 minutit. Püreeri saumikseriga ja lase jahtuda. Vispelda munakollased suhkru ja maisitärklisega, sega jahtunud rabarberisegusse. Tõsta pott tagasi pliidile ning kuumuta pidevalt segades keemiseni, tõsta kõrvale ja sega käsivispliga veel u 2 minutit. Lõika või kuubikuteks ja sega kuuma kreemi sisse. Lase jahtuda külmkapikülmaks.