8-10 inimesele

Beseepõhjad:

3 suurt munavalget

2 dl suhkrut

1 tl valge veini äädikat

75 g  röstitud, kooritud metspähkleid

Kreem:

2 dl vahukoort

1 tops (190 g) keedetud kondenspiima

200 g maitsestamata toorjuustu

2 tl vanillsuhkrut

2 sl likööri Vana Tallinn

2 kuhjaga sl lahustuva kohvi pulbrit

Kaunistuseks: Rafaellosid või trühvlikomme

Kata 2 ahjuplaati küpsetuspaberiga ja joonista paberitele 20- 22 cm läbimõõduga ringid. Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga kõvaks vahuks, lisa pool suhkrust vähehaaval, pidevalt vahustades. Lisa ka ülejäänud suhkur, veiniäädikas ja jahvatatud pähklid.

Laota munavalgevaht ringidele, küpseta ahjus 140 kraadi juures 1 tund. Lülita ahi välja ja jäta lahtise uksega tunniks  kuivama- jahtuma.

Kreemi tegemiseks vahusta koor vanillsuhkruga peaaegu vahtu. Lisa toasoe toorjuust, kondenspiim, liköör ja  kohvipulber ning vahusta ühtlaseks. Tõsta üks beseepõhi alusele, kata poole kreemiga. Tõsta peale teine põhi ja kata ülejäänud kreemiga. Serveeri kohe või tõsta paariks tunniks kuni üleöö külma. Kaunista vahetult enne serveerimist.