1. Rohkem niisutust meigipõhjale!

Jahenevad ilmad panevad naha kuivemana tunduma, seega on abi lisaniisutusest. Ilu alus on mõistagi nahahooldus, kuid ka jumestustoodete osas tasub eelistada niisutavamaid variante.

2. Päikesepuudri asemel põsepuna.

Suvel õhetavad palged päikesest, kuid sügisega kahvatuvale näole tasub värvisärtsu anda põsepunaga. Alati on kindel ja värske valik külm roosa, kuid ka nahatoonile sarnane põsepunatoon sobib näo modelleerimiseks kenasti. Põsepuna annab loomulikuma üldmulje, kui kontuurimine! 3

. Huultele hoolt ja sära!

Ka huuled vajavad niisutamist. Sügisel võib huuli lisaks palsamiga turgutamisele koorimisega hooldada. Pika matthuulepulkade vaimustuse järel tõusevad taas tuhast läikivamad huulepalsamid ja -läiked. Tagasihoidlikku tulemust eelistavale sobib ka toonitud huulepalsam.

4. Ära unusta päikesekaitset!

Kindlaim viis pigmendimuutusi ja vananemismärke ennetada on kasutada päikesekaitsefaktoriga kreeme ja meigitooteid aastaringselt. Kes päikesekreemi paljuks peab, otsigu ka sügisel kasutatavates päeva-, BB- ja jumestuskreemidest SPF-faktorit.

5. Panusta särale!

Suvel õhkub pale justkui iseenesest, kuid sügise süvenedes tasub appi haarata kas kreemjas või puudrine säraandja. Tavalised puudrid nõuavad oskuslikku pealekandmist, et nahk kuivama ja poorid ummistuma ei kipuks. Kaval nipp on puuderdada vaid rasuseks muutuvaid näo osasid nagu nina, lõug ja otsmiku keskpaik.

+ Katseta julgelt meigitrende! Sügiselt jahedate ilmadega ei hakka jumestus nahal „sulama“ ega hajuma, ning ka dramaatilisem stiil kõlab aastaajaga kokku.