Suur armastus oma ema vastu ja suured unistused olid lapsena ja on siiani Katrini tõukejõud. Ta kompab tihti seaduse ja heade kavatsuste piirimail, sest elu ei piirdu vaid ühiskondlikke normide ja seadustega, selles on nii palju värve.

Katrin tunnistab, et ta ei tea siiani, kust ta võttis jõu öelda ei Inglismaa kõrgklassi elule ja tulla tagasi Eestisse. Unustanud luksusliku elu ja kaunid peod sukeldus naine tavalise telereporteri rutiinsesse glamuuritusse töösse. Katsetades ning mitmeid kordi ebaõnnestudes kasvas kogemus, sest ajakirjaniku ja teleajakirjaniku tööl on suur vahe. Isikliku saateni jõudis Katrin alles hiljem. Ta tunnistab, et on ônnelik oma tööd tehes ning samastub paljude oma saatesarja peategelaste lugudega. Anda hääl lihtsatele inimestele ja tunda kaasa nende ebaõnnele, on teinud Katrin Lustist omaette kaubamärgi - teda kas armastatakse või vihatakse.

Kuula podcastist, mis hoiab seda aasta üheks parimaks saatejuhiks valitud naist tasakaalus, kui tihti ta nutab ja millised hetked annavad talle jõudu siis, kui negatiivsuse tormilained jalad alt pühivad.

Jaga
Kommentaarid