Kanalihauudised

TORE LEID Hea algus päevale

Soovid vaheldust oma igapäevasele hommiku­kohvile? Handgurmee väike­tootjate kohvioad kuuest paigast maailmas aitavad sind! Valikus on Peruust, Mehhikost, Etioopiast, Costa Ricast, Kilimanjarost ja Colombiast pärit oad. Kohvitaimed on kasvatatud väetisevabalt, pakenditel BIO märk. Kohviube röstitakse Põhja-Itaalias, neid kuumutatakse 18–22 minutit 200–240 °C juures, mis annab puhta puuviljase lõhna, pehme järelmaitse ja vähese happesuse.

Tore leid! Hea algus päevale

HEA IDEE Romantikat looduses?

Mõnus piknik looduses rahustab meelt ja ravib rutiini. Võta kaasa kallim, armas sõber või hea kolleeg ja luba endale natuke luksust. Selle asemel et ise pool päeva köögis vaaritada ja karbikesi kaasa pakkida, tule vaid kohale ja lase end teenindada. Pikniku menüü vastab kliendi soovidele, see koosneb hoolega valitud toorainest ja armastusega valmistatud toidust. Romantikadisainer Merit Boeijkens pakub rutiinivaba fantaasiatoitu, disainides romantika su jaoks parajasse kuube! Rohkem infot www.romantikadisainer.ee.

Hea idee! Piknik looduses

KUU RAAMAT Ragne Värk “Minu magus köök. Koogid – lihtsad ja küpsetamata”

Suvel ei taha palju pliidi taga aega veeta, head kooki sooviks aga küll! Tuntud koogimeistri uuest raamatust leiad 45 küpsetamata koogi retsepti, mille valmistamiseks kulub ligikaudu 30 minutit, ilma et sul ahju oleks vaja kasutada. Igaüks peaks koogiteoga hakkama saama – nii need, kel juba omajagu kogemusi, kui ka need, kes koogimaailmaga alles tutvust teevad.

Kuu raamat! Minu magus köök

SÄÄSTES LOODUST Balbiino uues kuues

Eesti suurim jäätisetootja Balbiino töötas koos Estikoga välja unikaalse jäätisepakendi, millest 50% on valmistatud töödeldud materjalist. Esimeste pääsukestena jõuavad väiksema jalajäljega pakendis müügile Onu Eskimo koonus-, topsi- ja pulgajäätised. Tulevikus on plaan panna loodussäästlikumasse ümbrisesse kõik Balbiino impulsstooted.

Säästes loodust!

TASUB MEKKIDA Limps ilma suhkruta

Tori Siidritalu üllatab uute naturaalsete limonaadidega, mis sobivad hästi suvisele peolauale. Paljudele juba tuttav naturaalne limonaad Vurts õunamahla, maasikate ja hibiskusega on saanud endale toreda kaaslase – limonaadi, mis on tehtud õunamahlast, metsmustikatest ja lavendlist. Mõlemad on ilma lisatud suhkru ja kunstlike lisaaineteta, mis teeb neist tervislikud joogid, millega tasub janu kustutada nii suurtel kui ka väikestel.

Tasub mekkida!