Liituge üritusega Facebookis siin. Oma 8. mail tehtud sammud pane kirja veebilehel eestinaine.ee/miljonsammu hiljemalt 10. mai õhtuks. Olgu Sinu sammude arv 14 000, 4000 või 400 - pane sammud kirja, sest iga samm loeb! Lisaks suurepärasele enesetundele loosime osalejate vahel ka toredaid auhindu ajakirjalt Eesti Naine.

Väike konks on ka. Ajakirja Eesti Naine toimetaja Liis Auväärt on suur kõndija ja tema väiksest hobist - naisenimega asula- ja tänavasiltide pildistamisest - koorus ka meie seekordne üleskutse: jaga meiega ka pilte oma teekonnast Facebooki ürituse all (soovitavalt landscape formaadis)! Võibolla leiad Sinagi mõne vahva tänavanime, aga kindlasti on oodatud ka kaunid loodusvaated, meeleolupildid ja rõõmsad näod terviserajalt! Teeme piltidest ka suure galerii Eesti Naise veebi.

Liigume koos #vaimseterviseheaks, sest tasakaal saab alguse esimesest sammust. Oodatud on kõik sammujad - nii looduses, terviserajal, igapäevased liikujad, aga kindlasti ka need, kes ehk just sel laupäeval teevad meiega koos oma esimesed sammud. Koos #miljonsammu #vaimseterviseheaks