VÄHK Armastus. Veenusel su tähemärgis on suur positiivne mõju – tunned armastust oma kallite vastu ja koged vastu­armastust. Töö. Head suhted kolleegidega. Raha. Oled konservatiivsuse lainel.

LÕVI Armastus. Oled kontaktis oma emotsioonidega – armastus on ehe, tuled toime armukadeduse viirastustega. Töö. Marss Lõvi märgis annab energiat ja tegutsemisindu. Raha. Praegu on jõudsad ajad.

NEITSI Armastus. Unistused on suuremad kui reaalne elu. Ole ise aktiivne, et unistused realiseeruksid. Töö. Ei mingit töö­rabamist enam – praegu on tervise taastamise aeg. Raha. Hea aeg plaane teha.

KAALUD Armastus. Kallimaga on keeruline ühte sammu astuda, sest sina tahad lennelda armastusetaevas. Töö. Väike viirus on töisele tegevusele oma jälje jätnud. Taastumise periood. Raha. Lähedased on helded.

SKORPION Armastus. Illusioonid võivad puruneda, kuid tõeline armastus on purunematu. Töö. Raske on praegu pikaajalisi plaane teha, järelikult on sobiv aeg olevikku nautida. Raha. Ära süüdista end impulssostude pärast.

AMBUR Armastus. Elurõõmu jagub, lähedased vajavad su häid emotsioone. Töö. Töökust on küllaga, leia ainult sobiv koht, kus seda rakendada. Raha. Optimism koos hea majandusliku kalkuleerimisega toob tulu.

KALJUKITS Armastus. Suve­soojuse nautimise aeg koos kallimaga. Töö. Kõik vajavad sult midagi – sul jääb üle piire seada ja end kehtestada. Raha. Väike hirm naha vahel, kuid sa saad hakkama.

VEEVALAJA Armastus. Mõni suhe katkeb, sest selle aeg on otsa saanud. Saturn su tähemärgis mõjub korrastavalt. Töö. Töö edeneb, kui suudad keset päikselist suve visa olla. Raha. Ebastabiilsusest on saanud uus stabiilsus.

KALAD Armastus. Tunded on kui vikerkaar pärast vihma, iga emotsioon muudab suhte sügavamaks. Töö. Jupiter su tähemärgis toob suuri visioone ja loob võimalusi nende teostamiseks. Raha. Soov kulutada naudingutele ja olla helde.

JÄÄR Armastus. Valgetel öödel võib ammune saladus ilmsiks tulla. Jääb loota kallima mõistvale suhtumisele. Töö. Puhkus ja muutused on praeguse aja märksõnad. Raha. Majandamiskunst muutub olulisemaks.

SÕNN Armastus. Naudingud pole elust kadunud! Õnneks on, kellega armurõõme jagada. Töö. Väike närvipinge vajab maandamist. Uraan sinu tähemärgis toob üllatusi. Raha. Fortuuna vaatab sind lahke pilguga.