Elutee tõi uued töökohad, keeleõpingud ja algused Šveitsis ja taas Rootsis, kuni valiti koduks Vancouver Kanadas. Oli rõõmsat pealehakkamist, samuti meeletut kurbust, kui kustus kümnekuuse tütrekese elu…

Eesti taasiseseisvudes sai Liisu abikaasast siinsete kindlustusfirmade asutaja. Vanemate sünnimaale järgnesid pojad ja 1992. aastal ka Liis – taas uus algus!

1990ndatel oli ta lastehaigla toetusfondi juhataja, 1998 valiti aasta naiseks, edasi riigikokku, välisministeeriumisse, seksuoloogide seltsi jne. Praegu on Liis Tallinna linnavolikogu ja Kristiine linnaosakogu liige, lisaks viiekordne vanaema. Kõiges oli talle toeks abikaasa, kes lahkus viis aastat tagasi. Allesjäänud tühjust ei asenda miski.

Kuid elu peab edasi minema! Liisu (82) kalender on tihedalt tegemisi täis. Kepikõnni, hispaania keele tunni ja volikogu kohustuste vahel leidis ta hetke aega, et elegantses kostüümis Eesti Naise fotograafi ette astuda.

Meil kõigil on oma tee, oma lugu. Ajakiri Eesti Naine usub, et iga naine on oma elus kõige olulisem - OMA ELUKAANESTAAR. Oleme naistele sel teekonnal inspireerijaks ning toeks.