Pärnu esimese koduresto ärimudel on selge: argipäevased lõunasöögid, mille hulgas särab lõhekauss, pluss õhtused üritused seltskondadele, kes peavad lugu toidukultuurist. “Meile võib tulla oma seltskonnaga kokkama, aga pakume ka ise kokanduslikke õhtuid – näiteks kui Facebookis välja hõikasime, et tulemas on sinimerikarpide õhtu, oli see kahe tunniga välja müüdud,” räägib Evely. “Inimesed olid võlutud – kas tõesti võib lõpuks sinimerikarpe süüa nii palju, kui isutab? Koos leidsime, et 750 grammi sinimerikarpe inimese kohta on piir, edasi tekib juba küllastus.”

Pererahvas on mänguline – kas või õue sooja kümblustünni serveerivad nad gurmee-eine, kui soovi on!

Aga isegi rohkem kui maitsetest räägitakse Pärnu peal legende siinsest külalislahkusest.