Sama delikaatse loodusliku roosilõhnaga on Nurme Roosi näopesuvaht https://nurme.eu/pood/naole/naopuhastus/roosi-naopesuvaht/. Paar pumbatäit peopessa, siis hõõrun tiheda lõhnava vahuga palged puhtaks ja uhun leige veega mustuse maha. Kiire tõhus puhastusvahend! Ja selle protseduuri järel sobibki roosiveega nahka toniseerida.

Ahjaa, üks vahva leid veel Nurme looduskosmeetikalt: 100% puhas argaaniõli https://nurme.eu/pood/aroomiteraapia/baasolid/100-argaaniaoli-100-ml/. Külmpressitud, seega kõige rikkalikumalt varustatud kasulike antioksüdantidega. Kui sa veel ei tea, mis on argaaniõli, siis kohe seletan: seda tehakse Marokos kasvava argaaniapuu seemnetest; õli sisaldab rohkesti bioflavonoide, oomega-6 rasvhappeid ja kõike head ja paremat, näiteks on seal 2 korda rohkem E-vitamiini kui oliiviõlis. Mistõttu on argaaniõli väga hinnatud nii kosmeetikatoodete valmistamisel kui meditsiinis!

Minu jaoks on mugavalt pihustiga pudelisse pistetud õli mitmel moel kasulik. Tilgutan seda öökreemi sisse – silub palged nooreks – ja lisan ka paar-kolm tilka oma pähejäetavasse juuksepalsamisse. Mu krõbekuivad lokkis juuksed jäävad nii läikivamad ja paremini kammitavad. Kui näiteks lähed randa või reisile, piisabki ainult ühest pudelikesest kotis. Sest argaaniõli võib panna sõrmeotstega ka silmade ümbrusse, sellega võib peale näonaha niisutada ka käsi, sääri… tervet keha. Ja juustest ma juba rääkisin.