Lemmikutest kirjutan edaspidi veelgi, aga mõned toon kohe välja. Olen tasapisi avastanud nahaõlide võlumaailma ja kasutanud mitmeid tooteid. Tõstan esile pinguldavad ampullid Babé Proteoglycan F+F. Babé ampullides on õli kerge ning sobib ka laugudele ja silmade alla. Kannan selle näole ja kasutan lisaks oma tavapärast kreemi. Nahk on juba mõne kasutamise järel imeliselt pehme. Mulle meeldib, et nahk ei jää rasvane ega teki rasket tunnet.

Olen avastanud ripsmetuši aluskreemi ehk primer’i. Mõistan, kui kergitate kulme, imestades, mis see veel on. Tegemist on värvilise ripsmetuši alla käiva värvitu asjandusega. Mis selle iva on? Max Factori primer Lash Revival annab ripsmetele suursuguse kohevuse ja samas on seda vägevat ilu lihtsam maha pesta.

Mäletan, et ka emal oli ninaots klaar, aga küljevaod punetasid. Nagu mul. Just leidsin Dermosili aluskreemi Anti-Redness. See käib meigikreemi alla ja on rohekas (!), aga tõsi, tänu tihkele konsistentsile püsib ettenähtud kohal ja annab soovitud tulemuse.

Erakogu