JÄÄR Armastus. Õhus on armastust, soodne aeg oma romantilisi tundeid väljendada. Töö. Mõtted uitavad mööda kummalisi radu ja raske on tööle keskenduda. Raha. Praegu hindad emotsionaalseid väärtusi rohkem kui raha.

SÕNN Armastus. Head ajad armu­asjade ajamiseks, sest armastuse planeet Veenus on sinu tähe­märgis. Töö. Meeldiv töine atmosfäär lisab argipäeva positiivsust. Raha. Kiusatus kulutada raha emotsiooniostudele.

KAKSIKUD Armastus. Kallima vihjeid on raske tõlgendada, mõistlikum on temalt otse küsida. Töö. Sinu töine panus võib jääda märkamata, kui sa liiga tagasihoidlik oled. Raha. Finantskonsultatsioonist on kasu.

VÄHK Armastus. Sügaval südame­sopis on kõik vastused olemas. Sinu sensitiivsus on su rikkus – mõistad oma lähedasi. Töö. Liiga hea, et töökohta vahetada; liiga halb, et pikemaks ajaks paigale jääda. Raha. Optimaalse majandamise aeg.

LÕVI Armastus. Väljendad oma armastust ehedalt ning koged heldelt vastuarmastust. Töö. Kevad­päike on liiga kirgas, et ennast jäägitult tööle pühendada. Raha. Majandusolud on ebastabiilsed.

NEITSI Armastus. Armastus pole õppetund, vaid universumi helde kingitus. Praegu on kingituste aeg. Töö. Töörõõmu jagub ja kliendid väljendavad oma tänu. Raha. Võimalus finantsplaanid teoks teha.

KAALUD Armastus. Jagatud armastus toob meeltülendava kogemuse. Töö. Tööstressil on mitu nägu ja see algab märkamatult. Praegu on paras aeg kosutavaks varakevadiseks puhkuseks. Raha. Sinu kaaslane on helde.

SKORPION Armastus. Oled armastuse jumala soosik ning suhted kallimaga muutuvad üllatavalt heaks. Töö. Uued lennukad ideed ootavad teostamist. Raha. Intuitsiooni ajel tehtud otsused kipuvad õiged olema.

AMBUR Armastus. Sinu silmades peegelduvad paradiisituled ning see teeb sind kallimale eriti ahvatlevaks. Töö. Oled parandamatu optimist ja tahad, et tööl tunneksid kõik end hästi. Raha. Finantsuudised ei kõiguta su meelerahu.

KALJUKITS Armastus. Marss sinu tähemärgis teeb armastuserinde põnevalt aktiivseks ning Jupiter avardab võimalusi. Töö. Eluenergia tase on kõrge, töö edeneb. Raha. Vajad finantsvabadust, aga reaalsus on, nagu on.

VEEVALAJA Armastus. Ikka on möödarääkimisi, kuid suures plaanis suhe toimib. Töö. Oled oma karjääris nagu viie tee ristil. Igal suunal on omad plussid ja miinused. Raha. Suudad rahaasju kontrolli all hoida.