Portaal ReachOut.com tuli välja väikeste nippidega, millest võib olla suur kasu.

Maga piisavalt

Sa võid oma vaimset tervist tuntavalt parendada, kui sa hoolitsed, et sa saaksid regulaarselt piisavalt und, mis tähendab, et iga päev tuleks üritada uinuda ja ärgata regulaarsetel kellaaegadel.

Keskendu hingamisele

Võta paar minutit päevas, et teha hingamisharjutusi. Istu, lõdvestu ja hinga sügavalt sisse ja sügavalt välja. Selline rahulik olek ja sügavalt hingamine, on suurepärane lõdvestaja.

Leia aega, et nautida

Olgu see kas sportimine, lugemine, hea toidu valmistamine- leia endale aega, et tegelda asjadega, mis sind õnnelikuks teevad.

Mõtle enda tugevuste peale

Vahel võime avastada end, et me võrdleme end pidevalt teistega, unustades, milles me tegelikult ise head oleme. Avasta, milles oled sina hea ja meenuta seda endale sageli.

Kui sa oled silmitsi raskustega, siis tegele nendega esimesel võimalusel

Kunagi oli ühes targas raamatus kirjas, et kui sul on täna ülesandeks ära süüa konn, siis tee seda hommikul esimese asjana, sest ülejäänud päev saab sellega võrreldes olema imelihtne. Kui sa veedad terve päeva selle rohelise elukaga tõtt vaadates, on sul käsil väga stressirikas päev.

Kui sind midagi häirib, siis küsi nõu

Kui sa tunned, et sul on raske, siis leia keegi, kellega jagada. Mure jagamine kergendab koormat ja teine inimene võib kõrvaltvaatajana näha lahendust seal, kus sina mitte.

Mõtle enda võrgustik läbi

Mõtle läbi enda sõbrad ja sugulased- kes võiks olla see, keda kriisihetkel usaldad ja kes oleks sulle moraalseks toeks? Juba see teadmine, et sul on keegi, kellele rasketel momentidel helistada, on suureks toeks keerulisematel aegadel.

Allikas: ReachOut.com