Ei, jutt pole pruudikleitidest! Ehkki ka see teema hoogustub suvel mis tahes vanuses. Valge tuleb alati koos heleda aja ja päikesest võetud jumega. Seekord suuremalt – kargest puuvillasest kleitide juures pole kangaga koonerdatud. Lõiked on avarad ja pikkus säärest allapoole. Kui maksile lähenev midi kohmakas tundub, võib proovida eest lühemat, tagant pikemat seelikuserva, mis ei võta volüümi maha, kuid lisab hoogsust. Sobib näiteks särkpluuskleidile, mille kaunistuseks pole muud kui paar pikisuunas broderiirida.
Valentino

Romantiliste talupojakleitide juures on pitsi ja satsi rohkem. Avarust annavad üksteise külge kroogitud volangid. Valge on tänuväärne lõuend nöörvoltidele, vahepitsidele ja topeltõmblusega rõhutatud läbilõigetele.

Kes kleidiusku pole, saab valida puusast avarate pükste ja puhvvarrukaga pluuside hulgast. Samuti on kindel, et meestemoeline valge pükskostüüm kuhugi ei kao.

Sellise kahisev-valge nöörilt võetud värske pesu lõhnalise suveriide juurde jääb veel lisada valged tennised või sandaalid ning plekitu pale on garanteeritud.

NoaNoa
Philosophy di Lorenzo Serafini
Philip Lim