Võta aega iseendale ja oma kaaslasele, pane kõrvale kõik teised tegevused, unusta telefon, telekas, arvuti. See ei tähenda ilmtingimata, et peaksid kindlasti seksima. See tekitaks ilmasjatult suure surve, kuid jäta endale see võimalus.

2. Mine magamistoast välja

Erinevad kohad loovad erinevad tunded ja mälestused, mistõttu oleks hea aeg-ajalt seksida teistes tubades, hotellis või mujal. Uus atmosfäär stimuleerib sind visuaalselt ja vaimselt.

3. Proovi vaheldust

Kui jääd kinni rutiini (seesama ruum, seesama viis, needsamad kaks poosi), võib seks igavaks muutuda. Kui mitte sulle, siis sinu kaaslasele. Mine mugavustsoonist välja! Ühel väikesel muutusel võib olla oluline tähendus sinu armuelu jaoks.

4. Ära alahinda suudluse mõju

Millal viimati suudlesid pikalt ja kirglikult? Suudlus on alahinnatud, see on miski, mis paneb sind paremini tundma ning näitab su kaaslasele tundeid tema vastu. Suudlus vabastab oksütotsiini - hormooni, mis lõdvestab ning muudab sind veel avatumaks seksi suhtes.

5. Tee midagi enda jaoks

Võib-olla sa ei ole rahul oma välimusega või tunned end ebakindlalt. See pole kuigi hea, kui soovid sukelduda kirglikku seksi. Tee midagi enda jaoks, mis paneb sind tundma ilusa, seksika ja enesekindlana, olgu selleks uus kleit, pitspesu, vibraator käekotis või kreemita end üleni. Kui tunned end jumalannana, kandub see vibratsioon üle ka sinu kaaslasele ja see on tee tõelise naudinguni.

6. Räägi

Kui naudid midagi, mida su partner sulle teeb, siis ütle seda ka talle. Jaga temaga oma soove ja fantaasiaid, kuid ütle ka ettevaatlikult, kui sulle miski ei sobi. Paku selle asemel välja mingi alternatiiv.