Võimalik, et olete rutiinis liigselt kinni ja see pole sinu jaoks enam lihtsalt erutav: sama tuba, sama voodi ja samad poosid. Lisage asjale vürtsi ning leidke teineteise jaoks aega näiteks hommikuduši ajal, saatke päeva jooksul teineteisele nurjatud sõnumeid või leidke aega rollimängude jaoks.

Kui põud on kestnud juba mõnda aega ning tunned, et seks on sinu jaoks vaid tüütu kohustus, alustage kõige lihtsamast: minge välja sööma, vaadake koos filmi ja jagage õrnuseid. Veel parem oleks nädalas korra teineteise jaoks aega leida ja teha midagi uut ja huvitavat, nii leiate teineteist taas ja hoiate suhte värskena.

Võimalik, et äkki hoiab sind linade vahelt hullamast hoopis ebakindlus? Kui tunned, et sa pole rahul sellega, kuidas alasti välja näed, tuleb leida viis, kuidas end taas armastama hakata. Ehk leiad põneva treeningu, millest oma kaaslasega osa võtta? Nii saab kaks asja ühendadagi — parem mina ja parem suhe!

Madal libiido ja vähene seksiisu võivad viidata ka aga terviseprobleemile. Ehk vaevab sind depressioon või ärevus? Seda saab aga kindlaks teha vaid arst. Ka ravimid võivad seksiisu vähendada.

Oluline on aga see, et tunneksid elust rõõmu, magaksid piisavalt, sööksid täisväärtuslikku toitu ja armastaksid ennast!