SÕNN
Kui näed, et see, mida kavatsesid, ei suju plaanipäraselt, pole mõtet põikpäiselt samas vaimus jätkata. Võta hetkeks aeg maha, et oma vigu analüüsida. Et sihile jõuda, tuleb taktikat muuta.

KAKSIKUD
Pead endale tunnistama, et kuskil on su võimete ja võimaluste piir. Hinda oma eesmärke realistlikult ja jälgi, et jääksid rangelt reeglite ja seaduste piiresse.

VÄHK
Päikese ja Jupiteri trigoon võimaldab tegevusele korraliku hoo sisse lükata. Saad tegeleda meeldivate asjadega, teistelegi oma teadmisi jagada ning aplausi nautida.

LÕVI
Inimeste usaldusväärsuse üle ei saa esmamulje järgi otsustada. Proovi end inimeste tundjana mitte üle hinnata, usalda neid, kes on end tõestanud.

NEITSI
Kipud käituma egoistlikult, ootad teiselt tähelepanu ja pühendumist, ent ei vaevu mõtlema sellele, kui palju ise vastu annad. Hoidu kaaslase tuju alusetute etteheidetega rikkumast.

KAALUD
Tänu süsteemsele mõtlemisele suudad end ka keerulistest probleemidest läbi närida. Oled püsiv ja süvenemisvõimeline, kui midagi uurid, ei lõpeta sa enne, kui oled asja tuumani jõudnud.

SKORPION
Oled täna saatuse pailaps, asjad lihtsalt õnnestuvad! Hea hetk selleks, et reis või pikem avastusretk ette võtta, oma maailmapilti laiendada ja uusi muljeid koguda.

AMBUR
Suurepärane päev armastuse avaldamiseks. Sul on vastassooga vedamist, alguse võib saada päris uus suhe, ent veelgi tõenäolisem on, et teed viivad taas kokku vana armsamaga.

KALJUKITS
Tähelepanu on peamiselt suhtlemisel kaaslastega. Küllap õpid neid nüüd paremini tundma, nähes, millised on kellegi tugevad, millised aga nõrgad küljed.

VEEVALAJA
Võiksid puhkust võtta ja täiel rinnal elu nautimisele pühenduda. Hobidega tegelemine ja seltskondlik suhtlus pakub rõõmu. Meessoost Veevalajail võib nüüd daamidega vedada.

KALAD
Tunned lähedaste toetust, sinu tegemistele elatakse kaasa. Kindel seljatagune annab julguse uusi asju ette võtta. Kui kellegagi pereringist on suhted sassi läinud, sobib praegune aeg erimeelsuste lahendamiseks.