SÕNN
Ühel hetkel tunned, et asjad hakkavad viimaks ometi paremuse poole liikuma, järgmisel momendil
aga näib, et oled lootusetus tupikseisus. Ära tee kaugeleulatuvaid plaane, ela hetkes.

KAKSIKUD
Mälu võib alt vedada, õppimine ei edene kuigi hästi, võid avastada, et on ununenud midagi niisugust, mida enda meelest eluaeg teadnud oled. See ajab vihale!

VÄHK
Sa oled tähtsate asjade välja ütlemisega juba küllalt kaua venitanud. Leiad endale ettekäändeid, et ikka vaikida sellest, mida tegelikult rääkima peaksid. Pane oma mõtted sõnadesse.

LÕVI
Kui sinu võluvat isikut ja suurepäraseid saavutusi piisavalt ei tunnustada, otsid uusi võtteid, mille abil silma paista. Sinu sisemine rahulolu sõltub liiga palju kaaslaste käitumisest.

NEITSI
Oled nutikas leidmaks võimalusi raha teenimiseks. Sinuni jõuab kasulikku infot, on lihtne saada kontakti inimestega, kes sind äris aitavad. Siiski – raha ei tule sinu juurde iseenesest.

KAALUD
Kuigi sul on häid ideid, näed neid paraku vaid omakasu aspektist. See, mis sulle meeldida võiks, muudab paraku kellegi teise elu raskeks ja võib paksu verd tekitada.

SKORPION
Sul on kaks võimalust – kas üritada probleemi lahendada või kõrvale astuda ja suu kinni hoida. Esimene variant on riskantsem ja energiakulukam, aga võib sulle au ja kuulsust tuua.

AMBUR
Ära anna kergekäeliselt lubadusi. See, mis sinu jaoks ehk oluline pole, võib kellegi teise jaoks väga tähtis olla ning altvedamist niisama lihtsalt ei andestata.

KALJUKITS
Mis on su paindumatuse tegelik põhjus? Kas oled oma ideedes raudkindel või kardad tunnistada, et oled vigu teinud? Sinu praegustest valikutest sõltub, milliseks kujuneb koostöö tulevikus.

VEEVALAJA
Ette võib tulla hetki, mil tahaksid mingi nipiga enda õlule võetud vastutusekoorma kellegi teise turjale sokutada, aga selleks ei ole sul võimalust.

KALAD
Tundmatus kohas pea ees vette hüppamine võib sulle tuua nii edu kui ka raskeid katsumusi. Kuigi risk on suur, tunned kihku seiklustesse tormata, uusi jahimaid avastada ja vallutada.