Mis on sulle su töö juures kõige olulisem? Kas võimalus edasi pürgida või silma paista, eeskätt vajadus raha teenida või meeldib sulle üle kõige kolleegide vahva seltskond?

SÕNN

Sul on võimalus ette võtta tööalaseid muudatusi. Aga et seda teha, pead väga põhjalikult analüüsima, mis sulle meeldib ja mis mitte. Uisapäisa tehtud otsust hakkad kahetsema.

KAKSIKUD

Täna võib toimuda kohtumine, mida pead oluliseks ja mida oled korduvalt mõtetes läbi mänginud. Ette valmistamisest on kasu, aga samas ei saa sa kõiki nüansse kuidagi ette näha.

VÄHK

Meeleolud on vahelduvad ja sa ei saa isegi aru, millest need tegelikult sõltuvad. On võimalik, et lihtsalt paha tuju tõttu ütled kellelegi teenimatult halvasti.

LÕVI

Merkuuri ja Saturni kvinkunksi mõjul võivad taas käivituda mingid kunagised probleemid töises vallas, mis su kiiret edasiliikumist omajagu pidurdavad.

NEITSI

Oled kinnisem ja mõtlikum kui tavaliselt. Võib tekkida tahtmine üksinda olla ja nokitseda. Rohkem kui lärmaka seltskonnaga suhtlemine võlub sind lapsepõlvetuttavatega jutu veeretamine.

KAALUD

Tegutsed aktiivselt, aga sul on raskusi oma jõuvarude jaotamisega. Võid end kogemata kombel üle hinnata. Hetkel, mil pingutad, oled küll tugev, aga pärast tunned väsimust ja jõuetust.

SKORPION

Püsib oht end üle pingutada. Pane tööd-tegemised enda jaoks tähtsuse järjekorda ja tee ära ainult see, mida hädasti tegema pead. Ülejäänu võib rahulikult paremaid aegu ootama jääda.

AMBUR

Kohtumine omapärase inimesega võib sinu mõtted uutele radadele viia. Sul võivad tekkida üsnagi ootamatud ideed, millest mõnda ka entusiastlikult kohe ellu viima tahad hakata.

KALJUKITS

Sulle tehakse ettepanekuid plaane muuta või lausa pea peale keerata, mis tekitab tunde, et oled jupp aega asjatult vaeva näinud ning see võtab tahtmise hoopis ära.

VEEVALAJA

Oled loomingulises meeleolus ja täpne töö ei õnnestu pooltki nii hästi kui tavaliselt. Hea, kui saad oma tegevust enda tahtmist mööda planeerida, käskude täitmine on vastumeelne.

KALAD

Ilmuvad välja inimesed, kellega oled tihedamalt suhelnud kunagi minevikus, nüüd aga pole ammu kohtunud. Nendega suhtlemine teeb ühtaegu rõõmsaks kui nukraks.