SÕNN
Kuitahes toredad inimesed sind ka ei ümbritseks – enda parim sõber pead olema sina ise. Kui sa iseendaga pidevalt riidu kisud ja rahulolematust tunned, ei saa sõbrad aidata.

KAKSIKUD
Kuigi sa suudad vägagi kiiresti mõelda, tasuks täna ennast pisut tagasi hoida, tempot maha võtta ja mõelda veelkord läbi asjad, mis sinu meelest olid juba selged. Märkad veel olulisi nüansse.

VÄHK
Tahaksid teha midagi uut ja huvitavat, sa näed selleks ka võimalusi, kuid paraku sind takistatakse nende kasutamisel. Keegi ammune segaja alustab jälle oma vanade trikkidega.

LÕVI
Planeerisid mingit üritust ja nüüd on käes aeg, mil see toimuma peaks. Kuigi su idee oli hea, ei kuku kõik välja nii, nagu sa vaimusilmas ette nägid ning sul tuleb käigu pealt plaane muuta.

NEITSI
Sa ei suuda end vabalt tunda, kui näed, et keegi su kõrval on murelik ja pinges. Tajud vaevata, kui keegi on õnnetu ja vajab abi ning teed, mida oskad, et teda taas naeratama panna.

KAALUD
Praegu tasub pingutada küll, kuigi sa ei tee seda eriti meelsasti. Kui end kokku võtad, on edaspidi lihtsam. See teadmine peab sulle jõudu andma, et sa pingutamisest ei loobuks.

SKORPION
Sul on võimalik kohtuda uue inimesega, kes vastab su ootustele ja lootustele. Niisama lihtsalt see aga ei juhtu, sul tuleb inimeste hulgas viibida ning rõõmsameelne ja suhtlemisaldis olla.

AMBUR
Sul on kergem mõne inimesega kirjalikult suhelda. Sel juhul saad oma sõnad paremini läbi mõelda, ei hakka kohmetunult kokutama ja ta ei näegi, kui sa punastama peaksid.

KALJUKITS
Sulle tundub, et sind võetakse tõsisemalt, kui võimalikult range välja näed. See aga pole kindlasti tõsi, saadakse ruttu aru, et varjad rangusega oma ebakindlust. Naerata parem julgelt!

VEEVALAJA
Keegi lööb su rahuliku rütmi sassi. Kuigi see sind algul ärritab, märkad pärast, et nii ongi hoopis parem ja põnevam. Elu ei peagi pidevalt ettearvatav olema.

KALAD
Kuigi midagi otseselt pahasti pole, suudad ikka leida midagi, mille pärast pabistada. Ära üksi nukrutse, ole parem oma armsate lähedastega koos.