SÕNN
Ootamatult sinuni jõudev info võib kaardid segi lüüa. Teised inimesed ei tegutse nii, nagu sinu jaoks ootuspärane oleks, sa ei ole võimeline nende kaarte läbi nägema.

KAKSIKUD
Mistahes inimesega mis iganes asju ajades tuleb sammuke ette mõelda – väga võimalik, et sul tuleb sama inimesega mõnes sootuks teistsuguses olukorras taas kokku puutuda.

VÄHK
Võid kohata põnevaid inimesi ja luua uusi tutvusi, ent tagasi võib pöörduda ka keegi selline, kellega tutvusid juba mõne aja eest ning kes on silmapiirilt kadunud olnud.

LÕVI
Sul tuleb meeles hoida, et tervis on kõige tähtsam. Keegi ei ütle sulle lõppkokkuvõttes selle eest aitäh, kui liigse töömurdmisega enesele liiga teed.

NEITSI
Suhete teema on tähtis, sulle tundub, et palju on kaalul ja iga väiksemgi valesamm võib alles algusjärgus suhte ära rikkuda. Võta veidike rahulikumalt ja väldi kärsituid käike.

KAALUD
Sul on suurepäraseid valikuvõimalusi, tuleb vaid ise aktiivne olla ning tegutseda. Mõistus on vahe ja vaistki terav – nii loogikat kui intuitsiooni kasutades peaksid aru saama, milline õige tee.

SKORPION
Mõnikord tuleb täita ka igavaid kohustusi. Praegu õnnestub see sul päris hästi – oled kannatlik ja suudad hästi keskenduda.

AMBUR
Pööra rohkem tähelepanu kodule ja pereliikmeile. Sul tuleb aega leida ka vanema põlvkonna jaoks. Avastad oma lähedaste juures jooni, mida sa varem märgata pole osanud.

KALJUKITS
Julgust on sul ehk liigagi palju. Avaldad oma arvamust kartmatult ka juhul, kui see kõigi teiste seisukohtadega risti vastupidine on. Oled valmis oma tõekspidamisi jõuliselt kaitsma.

VEEVALAJA
Jälgi teiste tegevust ja käitumist, aga ära ise sekku. Selleks on veel vara, tormakusega võid ära rikkuda asjad, mis muidu tasapisi arenedes huvitavaks ja kasulikuks võiks osutuda.

KALAD
Fantaasia on nüüd eriti lennukas. Vast ehk kõige paremini sobib päev luuletajatele ja kirjanikele, sest osav sõnade seadmine tuleb justkui iseenesest.