SÕNN
Sind häirib, kui teised ei leia aega selleks, et sind kuulata, ega pinguta selle nimel, et sind mõista. Kas sa aga ise oled piisavalt tähelepanelik, kannatlik ja mõistev?

KAKSIKUD
Et tõhusamalt edasi liikuda saaksid, pead pilgu selja taha heitma. Analüüsi oma varasemaid tegusid ja otsuseid – mis on läinud hästi, mida aga oled valesti teinud.

VÄHK
Peamine on mõnus kulgemine koos sõpradega, leiad aega põnevate hobidega tegelemiseks, kultuuri nautimiseks ja seltsieluks. Karta on, et kodu ja pere jaoks kipub aega nappima.

LÕVI
Sinust võidakse valesti aru saada, sinu soove kapriisitsemise või lausa rünnakuna tõlgendada. Enne, kui arvamust avaldad või ettepanekuid teed, kaalu hoolikalt, mida öelda.

NEITSI
Praegu on mõttekas vaikselt infot koguda ja oma tegevust planeerida. Aktiivseks tegutsemiseks pole aeg veel küps, sest sa ei ole veel kursis kõigega, mida tegevusse asudes teadma peaksid.

KAALUD
Sinu isiklikes suhetes võib toimuda ootamatuid pöördeid. Võimalik, et sind tabab armastus esimesest silmapilgust, ent pole kindel, et tundelahvatusest ka tõsisem suhe areneb.

SKORPION
Tahad teha midagi niisugust, millega hakkama saamine on jõukohane siis, kui ennast arendad, midagi uut õpid ja üksjagu pingutad. Ehk leiad uue valdkonna, milles end proovile panna.

AMBUR
Oled heas seisus selles mõttes, et infot on sul üksjagu rohkem kui teistel. Ent see on eeliseks vaid juhul, kui oskad seda, mida tead, ka õigesti kasutada.

KALJUKITS
Võib olla hetki, mil tunned, et tööle pühendumine pingestab koduseid suhteid või siis vastupidi – perekohustused ei anna võimalust nii palju tööle mõelda, kui sa tegelikult tahaksid.

VEEVALAJA
Võib tekkida olukord, kus midagi tähtsat tegemata unustad ja hiljem piinlikkust tundma pead. Hajameelsus võib viia ka selleni, et sa mingit väga vajalikku asja kuidagi üles leida ei suuda.

KALAD
Rahaasjus ole äärmiselt täpne. Sulle võidakse teha mingeid ettepanekuid, mis tõotavad kasu tuua. Ehk tahab keegi sulle midagi müüa või siis üritab raha laenata.