SÕNN
Päevakorrale võib tõusta probleem, mis on juba pikka aega olemas, aga mida sa oled kas meelega või alateadlikult vältida proovinud. Nüüd seisad sellega silmitsi.

KAKSIKUD
Leiad end sootuks uuest olukorrast. Oleksid pidanud seda küll ette aimama, aga millegipärast sa ei uskunud, et see päriselt juhtubki. Nüüd on su tunded segased, sa polnud selleks valmis.

VÄHK
Mida iganes sa ka ei plaaniks, vali endale sobivad kaaslased. Ära teist korda sama reha otsa astu, väldi nende inimeste seltsi, kes mõne ürituse varem ära on rikkunud.

LÕVI
Liigu ringi, eriti hea on, kui saaksid kodukandist mingiks ajaks kaugele eemale sõita. Et patareisid uuesti täis laadida, vajad sa eelkõige vaheldust.

NEITSI
Selleks, et su plaanid õnnestuksid, pead vägagi hoolikalt valima, kellele sa neid üldse räägid. Lootust eesmärke saavutada on vaid juhul, kui tegutsed märkamatult ja hoidud lobisemisest.

KAALUD
Võimalik on kohtuda inimesega, kelle intiimset lähedust väga igatsed. Paraku näed teda paigas, kus on palju tuttavaid ümberringi ning sul pole eriti võimalust temaga mingit liini ajada.

SKORPION
Lähened tekkinud olukorrale loominguliselt, kuigi see on sinu jaoks ootamatu. Samas on see aga koomiline ka. Oskus ka keerulisi situatsioone läbi huumoriprisma näha on kulda väärt.

AMBUR
Tunned end targema ja kindlamana kui varem ning see, et samad inimesed samade probleemidega jälle su rahu rikkuma hakkavad, tundub lihtsalt kuidagi tüütu.

KALJUKITS
Pead olema lepitaja. Inimesed su ümber on millegipärast üksteise peale pahased ning sina oled see, kes peab õigluse jalule seadma ning rahu taas maa peale tooma.

VEEVALAJA
Uude olukorda sattudes tunned ebakindlust. Kui pead tegema midagi niisugust, mida hästi ei oska, ürita oma ettevõtmistesse kaasata asjatundlik sõber.

KALAD
Kohustusi on palju. Selle asemel, et kõigest pealiskaudselt üle käia, tee ära kõige vajalikum, muud asjad lükka edasi. Tasub kaaluda võimalust mõned ülesanded teistele delegeerida.