SÕNN
Hea meelega veedad päeva kallima kaisus. Mõnus on koos olla ja kõik maailma mured unustada. Kohustused püüad ilmselt pigem edasi lükata.

KAKSIKUD
Kui pead tööd tegema, üritad seda pigem edasi lükata või kellelegi teisele delegeerida. Lubadusi võid anda mõtlematult ja kergekäeliselt, hiljem kipuvad need aga ununema.

VÄHK
Mõnusa äraolemise peale kipub õige palju rahalisi vahendeid kuluma. Poode mööda kolada ja oste sooritada on palju mõnusam ja mugavam kui miskitmoodi raha teenida.

LÕVI
Veenuse ja Jupiteri kvadraadi mõjul puudub sul ilmselt igasugune töötahe. Tahad ainult puhata ja mängida, hommikul jätkub ka und kauemaks.

NEITSI
Võid üllatavalt jutukas olla, seejuures kipuvad üle huulte libisema ka mingid sinu isiklikud või siis teiste inimeste saladused, mida siiani ehk päris kaua hoidnud oled.

KAALUD
Kallite sõprade heaks ei ole sul millestki kahju! Sind võib vallata soov näiteks kõigile õhtusöök välja teha, ent ilmselt läheb see siiski kallimaks, kui oled eeldanud.

SKORPION
Ilmselt pead tööd tegema, ent see ei taha kuigi hästi õnnestuda. Oled endiselt nädalavahetuse
lainel. Vabalt võib juhtuda, et tööl võetakse vabamalt, sest teisedki on alles lusti täis.

AMBUR
Aeg sobib mõnusaks väljasõiduks. Hea muidugi, kui palju jalgsi kõndima ei pea, sest seda sa praeguse seisuga eriti teha ei viitsi. Mõnus on otse autoga treppi sõita.

KALJUKITS
Võimalik, et sõbrad pööravad su tänased head plaanid pea peale ning meelitavad sind endaga koos lahedasse seltskonda lustima.

VEEVALAJA
Selleks, et kallimaga koos hea olla oleks, ei peagi suurt midagi ette võtma. Niisama suveõhtus istuda ja mõnusalt juttu puhuda on ju ka igati vahva.

KALAD
Sul on teadmisi, oskusi ja kogemusi, mille najalt saad tööasjad kerge vaevaga toimima. Pigem võtad täna ette vähem, et jääks rohkem aega lihtsalt suvise aja nautimiseks.