SÕNN
Kokku tuleb puutuda tõsiste, põhjalikku süvenemist nõudvate teemadega. Tasub oma praegust olukorda analüüsida, et aru saada, mis sind rahulolematuks teeb ning muudatusi ette võtta.

KAKSIKUD
Tulemas võib olla ootamatusi ja suuri muudatusi. Võid tunda, et keegi on sinu suhtes liiga pealetükkiv. Hoidu tugevate hetkeemotsioonide ajel oluliste inimestega tülli pööramast.

VÄHK
Sul on igast asjast oma arvamus ja seda tasub ka välja öelda – võimalik, et su aktiivsus aitab üht-teist paremaks muuta nii su enda kui ka kolleegide või armsama jaoks.

LÕVI
Tunned, et oled milleski olulisest kõrvale jäänud, osa olulist infot on sinust mööda läinud. Pingutad selle nimel, et taas tähelepanu keskmesse tõusta.

NEITSI
On asju, millega sa rahul ei ole, astud nüüd julgeid samme selleks, et olukorda parandada. Suhete klaarimisel ole ettevaatlik, võid kergesti üle reageerida.

KAALUD
Peaksid varuma kannatust ja ettevaatlikum olema – kipud oma võimeid ebarealistlikult hindama. Võimalik, et oluline info ei jõua õigel ajal sinuni.

SKORPION
Tahtmine suuri muudatusi ette võtta ja kaugeleulatuvaid tulevikuplaane teha on suur. Ometi peaksid endale sisendama, et pead sellega natuke ootama.

AMBUR
Sul on mõttejõudu, tegutsemistahet ja läbilöögivõimet, teisalt aga puudub võime olukorda rahulikult analüüsida. Liigse õhinaga tegutsemisega kaasneb oht tõsiseid vigu teha.

KALJUKITS
Selleks, et tähtsaid otsuseid teha, vajad rohkem infot, vajad häid nõuandeid. Need ei pruugi tulla su lähiringkonnast – hoia silmad ja kõrvad lahti.

VEEVALAJA
Oled küllaltki auahne, otsid võimalusi karjääriredelil ülespoole liikumiseks. Mingi hetkel võib tunduda, et uksed on sinu ees valla, kuid liig tõtakalt edasi liikudes on oht libastuda ja valusasti kukkuda.

KALAD
Tegutsed väga iseseisvalt. Ometi oleks parem, kui keegi su kõrval seisaks ja nõuga toeks oleks. Kui sul on vastaseid, võivad nemadki salamisi tegutseda.