SÕNN
Vaist on väga hea, tänu sellele oskad inimestega õigesti suhelda ning ilma survet avaldamata oma tahtmist saada. Töises õhkkonnas võib aga põlema lahvatada armuleek.

KAKSIKUD
Rahaasjade ajamine sujub edukalt seetõttu, et oled kaval, aga samas tundlik, näed teisi inimesi, nende varjatud soove omajagu läbi. Oskad õigel hetkel tegutseda.

VÄHK
Merkuuri ja Neptuuni trigooni tõttu toetavad sind ühtmoodi hästi nii kaine mõistus kui ka hea intuitsioon. Hea päev selleks, et arendada enda loomingulist külge.

LÕVI
Veenuse ja Marsi opositsioon võib tekitada täieliku tunnete tulevärgi! Välja võib ilmuda vastassooline, kes sind esimese hetkega jalust nõrgaks võtab.

NEITSI
Kui oled kellessegi salamisi armunud, siis tänase seisuga võivad need tunded päevavalgele tulla. Olukord võib tublisti muutuda, võta süda rindu ja suuna seda ise!

KAALUD
Sinu loominguline eneseväljendusoskus võib nüüd tööalaselt hinnatuks saada. Sinu anded ja oskused on erilised, lase neil julgelt välja paista ja särada!

SKORPION
Tööasjade ajamine on keeruline, sest keegi kolleegidest või koostööpartnereist mõjub sulle eriliselt erutavalt. Just täna võib temagi su silmis põlevast sädemest tuld võtta.

AMBUR
Päev võib kaasa tuua tuliseid vaidlusi. Eriti sütitavalt mõjuvad sulle kenad vastassoost inimesed, kellega vaidlemine aitab ühtaegu ka tutvust süvendada.

KALJUKITS
Hea päev selleks, et kõige kallimale inimesele oma tunnetest rääkida. Sa ei häbene näidata enda haavatavat poolt. Ka sõnaseadmine tuleb sul lausa poeedi osavusega välja.

VEEVALAJA
Eriti elektrit täis aeg suhete vallas. Kirelained võivad kõrgelt üle pea kokku lüüa, nii et ümbritsev maailm sootuks meelest läheb.

KALAD
Väga hea aeg loominguliseks eneseväljenduseks. Ilmselt suudad väga kujundlikult tundeid sõnadesse vormida, ent ehk leiad tõelist rahuolu hoopis maalimisest.