SÕNN
Ideaalne hetk armastuse avaldamiseks! Pane oma tunded kenasti sõnadesse, vaata kallimale sügavalt silma ning ütle talle! Nii teed õnnelikuks teise ja ilmselt saad ka ise midagi ilusat kuulda.

KAKSIKUD
Kui su peas on häid äriideid, siis lase need nüüd ja kohe käiku. Varem ehk pisut sihitult mõlgutatud mõtetest võib saada suurepärane ja edukas plaan.

VÄHK
Merkuuri ja Jupiteri trigoon võib infokanalid sinu jaoks täiega avada. Saad teada midagi olulist, mis sind tublisti edasi aitab. Hästi hea hetk ka laste arendamiseks ja õpetamiseks.

LÕVI
Salajaste mõtete mõlgutamine oleks aeg lõpetada – tule oma ideedega päevavalgele, räägi neist esmalt oma pereliikmetele. Sinu nutikusest võib teile kõigile tublisti kasu olla.

NEITSI
Tasub sõpradelt nõu küsida. Nendega vesteldes vormuvad su head mõtted suurepäraseks plaaniks, mida teil õnnestub ilmselt üheskoos ka teostada.

KAALUD
Kui oled mõelnud ülemusega palgatingimused jutuks võtta, siis täna on just selleks sobiv päev. Räägi rahulikult ja asjalikult, austa iseennast seejuures täpselt sama palju kui teda.

SKORPION
Vaat et ideaalne päev reisi alustamiseks. Ent kindlasti mitte selleks, et kuskil rannal niisama vedeleda. Reisilt saadavad teadmised ja kogemused on kulla hinnaga.

AMBUR
Enesekindlust ning tasakaalukust annab tugevdada sellega, kui mõtled läbi minevikus toimunud sündmused. On olnud hetki, mil tundsid end kõikvõimsana – meenuta neid!

KALJUKITS
Võta aega selleks, et kallima, aga ka sõpradega koos olla, tähtsatest asjadest rääkida. Mõnest heast mõttest annab üheskoos välja arendada suurepärase tulevikuplaani.

VEEVALAJA
Väga hea päev mõttetöö tegemiseks, aga ka julgete tööalaste tulevikuplaanide tegemiseks ja nende üle arutlemiseks koos kolleegide ja ülemustega.

KALAD
Sul tasub end arendada valdkonnas, mis huvi ja rõõmu pakub. Uuri infot, ehk õnnestub ennast
ka pikemale koolitusele registreerida.