Võid tunda väsimust kohustustest. See, mida sa päevast päeva teed, tundub üsna igav. Tahaksid iseenda jaoks rohkem aega võtta, puhata ja hobidele pühenduda.

SÕNN

Tunned suuremat vajadust perega koos olla. Tunned rõõmu sellest, kui saad kodus tegutseda, küllap naudid ka aiatööd. Käsutamist ei taha kohe üldse kuulda saada.

KAKSIKUD

Rahutuks muudab see, kui tunned, et sul ei ole piisavalt informatsiooni. Oled uudishimulik ning üritad mingite saladuste jälile jõuda. Eriti, kui see puudutab rahaasju.

VÄHK

Tunned, et pead rahateemale suuremat tähelepanu pöörama. Ilmselt loodad seejuures ka partneri toele ja abile. Teie arusaam asjast võib aga omajagu erinev olla.

LÕVI

Kuu liikumine Lõvi märgis annab hommikupoolikul meeldivaid emotsioone. Tahad eelkõige iseenda soovidest ja vajadustest lähtuda.

NEITSI

Pealtnäha oled küll rahulik, et su hinges pulbitseb ja keeb. Mingid varasemast ajast lahendamata jäänud teemad ei anna rahu. Õhtupoole läheb olemine märksa kergemaks ja kenamaks.

KAALUD

Vajad inimesi enda ümber. Iseseisvalt otsuste vastu võtmine ajab sind segadusse, ootad, et keegi sulle nõu annaks. Need nõuanded võivad aga liiga paljus emotsioonidest lähtuda.

SKORPION

Maad võtavad töö ja karjääriga seotud mõtted. Isegi kui puhkusel oled, kujundad mõtteis oma helget tulevikku. Sinu mõtted on edasiviivad ja laiahaardelised.

AMBUR

Välismaalastega suheldes, eriti aga äriasju ajades peaksid varuma kannatust ja ettevaatustki. Näed asju teisiti kui nemad, pead väga põhjalikult oma seisukohti selgitama.

KALJUKITS

Sulle võib tunduda, et sinu põhimõtted on ainuõiged. Võib tekkida tahtmine neid teistele kasvõi jõuga peale suruda.

VEEVALAJA

Armastuse teema on esmatähtis, sul on partnerile vägagi kõrged nõudmised. Võid tunda rahulolematust oma suhtega.

KALAD

Kipud tööasjade pärast muretsema. Võimalik, et sa ei ole suutnud graafikus püsida - mingid selle nädala ülesanded on veel täitmata.