SÕNN
Täna on sul väga raske endale midagi keelata. Ümberringi on palju ilusat ja ahvatlevat, mille peale sa mõnuga raha raiskad. Eriti meelsasti ostad midagi koduse interjööri kaunistamiseks.

KAKSIKUD
Elu on pidu ja pillerkaar! Võimalusi lõbusas seltskonnas ülemeelikult aega veeta on palju ja kasutamata sa neid juba ei jäta. Tööd jõuab murda ka hiljem.

VÄHK
Ilmselt lased end teistel kaasa tõmmata nende ettevõtmistesse. Kõik, mis toimub, ei ole sulle siiski meelt mööda. Hoia rahakotil silm peal, ära lase selle sisul tuulde lennata.

LÕVI
Kuu ja Jupiteri kvadraadi mõju all ei suuda sa endale midagi keelata. Oled optimistlik, helde ja lõbujanuline. Hea meelega kutsud külalisi ja kostitad neid hõrkude roogadega.

NEITSI
Sõpruskonnas toimuvad peod peibutavad sind täiel rinnal elu nautima. Hiljem võid üllatusega avastada, et pangaarve on kuidagi tühjavõitu.

KAALUD
Teemad, mida sina tõsiselt võtad, võivad kellegi jaoks naeruväärsed tunduda. Näed meeleheitlikult vaeva oma ideede kaitsmisel.

SKORPION
Ilmselt kulgeb nädalavahetus aktiivses rütmis, ent sa ei pruugi end üritustel kuigi koduselt tunda. Liigne priiskamine käib sulle omajagu närvidele.

AMBUR
See, mida sina vajad ja tahad, võib olla risti vastupidine su partneri soovidele. Ära võta elu liiga tõsiselt. Vaidlemise asemel viia ta kenasse restorani sööma.

KALJUKITS
Domineerivad kerged ja lõbusad meeleolud. Sul jätkub seikluslusti, raske on ahvatlustele vastu panna – toidu ja joogiga tasuks siiski piiri pidada.

VEEVALAJA
Naudingud on elus esmatähtsal kohal. Sul ei ole iluprotseduuride, riiete ega pidutsemise jaoks rahast kahju. Leiad, et oled seda väärt.

KALAD
Hea aeg kodus lõbusate ürituste korraldamiseks, külaliste kutsumiseks. Ilmselt naudid nende kostitamist hõrkude roogadega. Nalja visata on ka vahva.