SÕNN
Võid tunda sisemist rahutust, magada kehvasti või näha ärevaks tegevaid unenägusid. Pead leppima sellega, et kõike sinuga toimuvat ei ole võimalik täpselt ja üksikasjalikult lahti seletada.

KAKSIKUD
Tunned endas energiat pulbitsemas, tahad käised üles keerata ja tegutsema asuda. Võid korraldada mingi suuremat sorti ettevõtmise, mis toob kasu ja pakub inimestele tegutsemislusti.

VÄHK
Merkuuri ja Marsi kvinkunks võib tuua intellektuaalseid vastuolusid. Võid sattuda tuliselt vaidlema kellegagi, kes maailma asjadest teisiti aru saab.

LÕVI
Võimalik, et täna tuleb sul tugeva vastasega sarved kokku panna ja tõsine heitlus maha pidada. Sinu trumbiks on võime olla rahulik ja järjekindel ning vastase rabedust õigel ajal ära kasutada.

NEITSI
Sulle vaadatakse alt üles kui targa inimese ja õpetaja poole. Võid ka ise ennast usaldada – asjus, millega täna tegeleda tuleb, oled tõepoolest üksjagu pädevam kui ümbritsevad inimesed.

KAALUD
Üks vastassugupoole esindaja ajab sind täiega närvi. Tunned, et vähemalt vaimselt oled sa temast kõvasti üle ja see tekitab teatavat põlgust juhul, kui ta targutama hakkab.

SKORPION
Tegemist tuleb teha oma sugulastega. Võimalik, et keegi neist võtab sinuga ootamatult ühendust ja palub abi teemal, mis on ka sinu jaoks üsnagi võõras.

AMBUR
Hakkad väsima mingist tegevusest, mida oled viimasel ajal palju ja suure õhinaga teinud. Enda turgutamiseks võta ette midagi muud, kasvõi vii lõpule mingid kunagi pooleli jäänud asjad.

KALJUKITS
Elu on antud selleks, et seda nautida. Valikuid tehes võtad loomuliku elegantsiga selle, mis sinu enda jaoks kõige ahvatlevam tundub, teiste inimeste tunnetele sa praegu eriti mõtlema ei vaevu.

VEEVALAJA
Ära oota täna ees olevalt kohtumiselt liiga palju. Pole mõtet unistada, mis sellel toimuda võiks ja kuidas asjad edasi arenevad, proovi oma mõtetes jääda reaalsuse piiridesse ja vabamalt võtta.

KALAD
Võib juhtuda väikesi äpardusi, aga ära lase neil tuju rikkuda, rääkimata sellest, et edaspidise tegevuse suhtes kahtlevaks muutud. Takistused ju põhimõtteliselt ongi selleks, et neid üritada.