SÕNN
Kui pead infot koguma või midagi õppima, edenevad asjad oodatust aeglasemalt. Faktid, mis ei tundu sulle ülihuvitavad, ei jää mitte kuidagi meelde.

KAKSIKUD
Ebasobiv päev rahaasjade ajamiseks. Oled kuidagi väga tagasihoidlik ja kinnine, läbirääkimised ei suju. Sa ei märka oma võimalusi, seetõttu tundub, et tee on su ees püsti.

VÄHK
Merkuuri ja Saturni opositsiooni tõttu võib tempo aeglustuda. Mingid takistused on justkui tee peal ees. Kallimaga on raske suhelda, kipute kumbki oma nurgas mossitama.

LÕVI
Pigem sobib sulle täna üksinda töötamine. Kui saad rahulikult süveneda ja omas tempos tegutseda, edenevad asjad küll üsna aeglaselt, ent siiski süsteemselt.

NEITSI
Hästi raske on sul juhul, kui pead kuskil koosolekul või lausa rahva ees sõna võtma. Tunned ennast ebakindlalt ning sõnad kipuvad sulle justkui kurku kinni jääma.

KAALUD
Keskenduda suudad väga hästi, ent suhtlemine on väsitav. Teiste seisukohti on sul väga raske aktsepteerida, isegi juhul, kui need ei ole sinu maailmanägemusega risti vastupidised.

SKORPION
Kipud asju nägema vaid kitsast isiklikust vaatenurgast. Kui keegi teistsugust arvamust avaldab, võtad seda kui kriitikat enda suunas ja tunned, et pead end kaitsma.

AMBUR
Rahaasjad võivad venida. Ka nõuab praegu klientide tähelepanu võitmine tohutult vaeva. Inimesed on umbusklikud ega taha uute asjade eest niisama lihtsalt raha välja käia.

KALJUKITS
Kipud lootma, et armastatud inimene mõtleb samamoodi nagu sina. Kui ta sind ei mõista, tekitab see meelehärmi. Selle asemel, et tusatseda, püüa talle oma seisukohti selgitada.

VEEVALAJA
Päev sobib üsna hästi raske vaimse töö tegemiseks. Kui vaja, siis saad hakkama ka igavate ülesannete ja kuivade faktidega, ent heale fantaasialennule täna loota ei saa.

KALAD
Sea esikohale tööasjad, lõbutsemiseks ei pruugi täna aega jäädagi. Keegi sõpradest võib sinuga kuidagi tõre olla ja su tegevust või suhtumist kritiseerida. Kipud ka ise jäigalt seisukohti võtma.