Põiepõletik kipub kimbutama eelkõige nõrgemat sugu. Põhiline haigustekita on terve inimese seedetraktis elutsev soolekepike ehk kolibakter Escherichia coli, mis naise organismi anatoomiliste iseärasuste tõttu võib kergesti kanduda intiimpiirkonda ja kuseteedesse. Viimased on mikroobidevabad. Uriinil enesel on oma happelise koostise tõttu tugev bakteritevastane toime, ent kui mingil põhjusel tekivad muutused uriini koostises või kuseteede limaskestade seisundis, väheneb loomulik vastupanuvõime mikroobidele ning paljunenud bakterid põhjustavadki põiepõletikku. Vallandavateks teguriteks võivad olla veel külmetamine, alanenud vastupanuvõime haigustele, suguhaigused, halb või oskamatu hügieen ja hormonaalsed muutused rasedusel ajal või üleminekueas.

 Põiepõletiku korral aitavad vanaemade ravivõtteid nüüdki: sokid, soe kott, puuvillased või villased alusriided, rohke vedeliku tarbimine. Lisaks arsti määratud ravile tasub appi võtta loodusravi. Apteegis müüdavate jõhvikapreparaatide vooruseks on asjaolu, et jõhvikas sisalduvad komponendid takistavad bakterite kinnitumist kuseteede seintele ja nende paljunemist; lisaks toetab jõhvikas tänu ohtrale C-vitamiini sisaldusele immuunsüsteemi ning sisaldab rohkesti looduslikke antioksüdante.

 Kõige tugevama jõhvikaekstrakti koguse poolest eristub apteegiriiulil toidulisand KarpaLact Strong – kombinatsioon jõhvikaekstraktist piimhappebakteritega. Samal ajal, kui jõhvika bioaktiivsed komponendid ei lase kahjulikel E. coli bakteritel paljuneda, täiendavad kolm erinevat piimhappebakterit keha enda soolebaktereid ning vähendavad kahjulike bakterite ja pärmseente kasvuruumi intiimpiirkonnas. KarpaLacti kapslid sobivad nii põievaevuste ennetamiseks, kergemate kaebuste esinemisel kui ka krooniliste murede korral. Ideaalne on kasutada KarpaLacti paralleelselt antibiootikumikuuriga ning ka pärast seda, et tasakaalustada kogu organismi heaolu, sealhulgas antibiootikumikuurist tingitud kaebuste vastu soolestikus. Kui kapsli neelamine tundub raske, võib seda julgelt avada ja segada sisu endale meelepärase söögi-joogiga – nii piimhappebakterid kui ka jõhvikaekstrakt on pandud eraldiseisvalt happekindlatesse mikrokapslitesse. Selline tehnoloogia garanteerib, et mõlemad toimeained püsiksid terve ja elujõulisena ka pärast mao happelise keskkonna läbimist. KarpaLact sobib kasutamiseks igas vanuses naistele, meestele ja lastele, samuti rasedatele ning rinnaga toitvatele emadele. Paljureisivad inimesed saavad KarpaLacti kapslitest toetust keha mikrofloora tasakaalus hoidmiseks ning basseinis või jahedas looduslikus vees ujujad abi immuunsuse tugevdamisel.

 KarpaLacti toidulisandit proovis ajakirja Kroonika peatoimetaja Krista Lensin:

„Nooremana olid mul kroonilised põiepõletikud. Hullemat asja ei teagi! Võrdleksin seda sünnitamisega – valu oli väljakannatamatu! Ei saa salata, et nõrga immuunsüsteemiga olen kimpus tänagi. Päikest meil talviti praktiliselt ei ole, seega võtan praegu korralikus koguses D-vitamiini, et jaksata pime aeg üle elada.

Organismi pH-taset hoida on väga oluline, siis on haiguste oht märksa väiksem. Olen väga rahul, et KarpaLacti võtma hakkasin – toidulisand nullib ära võimaluse, et põiepõletikud korduda võiksid. Teine tähtis asi on pärmseene kontrolli alla saamine. Põiepõletikku ravitakse ju valdavalt antibiootikumidega, millega pahatihti kaasneb pärmseene välja löömine… Tänu KarpaLactile on see välistatud. Mulle meeldib, et KarpaLact ühendab nii immuunsüsteemi tugevdamise kui ka bakteriaalse ravi. Piimhappebakterid pluss jõhvikas on väga tõhus kombinatsioon. Tingimata pakin KarpaLacti ka reisikotti kaasa! Ujumine, ilmastik – bakteriaalne reaktsioon võib teises kliimas väga ootamatult tabada. KarpaLact on naiseks olemise väga oluline toetaja!“