1. Katseta kangasmaski!

Ühe-lehe näomaskid on maailmas üha popimaks muutuv ilutrend. Nahale kergesti omastatav mask järgib täpselt näo kontuure, sulandudes kiiresti ning tekitades palele nn „teise naha,“ mille struktuur võimaldab aktiivkoostisosadel jaotuda ühtlaselt. Ühekordseks kasutamiseks mõeldud kangasmaskid on ideaalne lahendus kiireks ja intensiivseks nahahoolduseks, kuna neid ei pea pärast maha pesema. Sageli sisaldavad sedalaadi maskid hüaluroonhapet, kollageeni, glütseriini või aaloe verat, mis taastavad ja turgutavad nahka kõigest 10–15 minutiga.

Proovi:

It's Skin The Fresh bambuse kangasmaskis sisalduv bambuse tüve ekstrakt niisutab, värskendab ja lõõgastab nahka. Aitab säilitada naha niiskustasakaalu. Taastab naha loomuliku rütmi ja toetab kollageeni tööd. Nahk muutub pehmeks, elastseks ja säravaks. Hind 1.90

2. Puhasta poore!

Kes on kimpus suurepoorilise ja aknelise nahaga, kasutagu sütt, muda ja turvast sisaldavaid maske.

Proovi:

Màdara Ultra Purifying sügavpuhastav mudamask ahendab poore ning leevendab põletikulisi protsesse, muutes naha värskeks, matiks ja elujõuliseks. Hind 24.10

3. Kosutust ööseks!

Kui nahk on kuiv ja kiskuv, ammuta lisaniisutust ööseks pealejäetavast maskist, mis kustutab magades naha janu ja ennetab enneaegseid vananemismärke. Hommikuks on nahk siidpehme ja värske.

Proovi:

Origins Drink Up Intensive Overnight avokaadomask toidab ja pehmendab palet, ennetab korduvat vedelikuvaeguse teket. Hind 25.-

4. Kiika külmkappi!

Kodus leiduvatest toiduainetest saab vähese vaevaga valmistada luksuslikke näomaske, mis toidavad nahka ega tee rahakotile liiga.

Proovi:

Avokaadomask kosutab ideaalselt kuiva nahka. Samuti teeb avokaado head vananevale nahale, kuna toidab ja niisutab tõhusalt. Pudrusta avokaado viljaliha kahvliga, lisa pisut extra-virgin oliiviõli ja kanna aromaatne segu näole. 10–15 minuti pärast pese mask maha sooja veega ja kuivata nägu.

Munavalgemask värskendab ja pinguldab suurte pooridega rasust nahka ning loob tervema väljanägemise. Silu klopitud munavalge üle kogu näo, hoia peal pool tundi ja uhu siis veega maha.