1. Vali hoolega ilukliinikut ja kirurgi, et sulle pakuksid tipptasemel teenindust kvalifitseeritud ja kogenud inimesed, samuti aruta kirurgiga eelnevalt läbi kõik oma küsimused, mured ja soovid. Nii välistad või vähendad operatsioonist tulenevate komplikatsioonide võimalikkust.

2. Enne plaanitud operatsiooni peaksid olema võimalikult heas tervislikus seisukorras. Piira ka nikotiini- ja alkoholitarbimist miinimumini.

3. Rindade suurendamine viiakse läbi täisnarkoosis, seega magad kogu operatsiooni vältel. Operatsiooni kestus on tavaliselt 60 kuni 90 minutit.

4. Esimestel päevadel peale operatsiooni on rinnad valulikud, selleks perioodiks määratakse üldjuhul valuvaigistavad preparaadid. Haavaniidid imenduvad iseenesest kehasse, vaid üksikud õmblused tuleb eemaldada 10.-14. päeval. Olenevalt enesetundest võib tavalisi igapäevatoimetusi alustada mõne päeva möödudes, sportimine on lubatud alates 4.-6. nädalast.

5. Rinnasuurendusoperatsiooni puhul on kõige suurem murekoht kapseldumine ehk siis armkude kõvastub seal, kus implantaat puutub kokku sinu kehaga. Siinkohal on tark küsida oma valitud ilukliinikult, kas nad paigaldavad B-Lite implantaate. B-Lite implantaadid on viimane sõna implantaatide tehnoloogias. Lisaks sellele, et neil on kõrgtehniline kest, on need ka kuni 30% kergemad traditsioonilistest implantaatidest. See omakorda tähendab kolme lisahüve: 1) tingituna oluliselt kergemast kaalust on operatsioonijärgne taastumisperiood lühem, 2) B-Lite implantaadid on puudutusele autentsemad ning nendega on oluliselt kergem sportida ja 3) tingituna kergemast kaalust püsib rind kaunim aastate möödudes, samas kui raskemad implantaadid hakkavad gravitatsiooni mõjule alluma.

Tallinnas pakub asjatundlikku tasuta konsultatsiooni www.thehealthclinic.eu.