Virpi annab seitse soovitust, mille järgimine iga päev annab tulemuseks loomuliku ilu ja tervise ning seda ilma kallite vahendite või keerukate protseduurideta.

1. Vesi on ilu alus. Alusta igat oma päeva, juues klaasi üleöö seisnud vett või ürditeed. Joo päevas vähemalt kaks liitrit vett ja just sinu vajadusi toetavaid taimetõmmiseid.

2. Hoia end liikumises. Tee igal hommikul u 15 minutit kergeid kehalisi harjutusi, mis sulle sobivad. Kui ennast armastad, leiad ka aja harjutuste tegemiseks. Peale füüsiliste harjutuste võiks iga päeva algusesse kuuluda ka väike "energeetiline lifting" ehk lühike meditatsioon. Pool tundi kõndi värskes õhus teeb tervisega imet! Ei pea ilmtingimata jooksma, et värske hapnik verre saada, igaüks tunneb ise, kui aktiivset liikumist tema keha vajab.

3. Anna kehale vaid seda, mida ta vajab. Enne duši all käimist hõõru kogu keha üle kareda linase rätiku, tugevamast froteest kinda või pehmetest harjastest harjaga. Kuivharjamine aktiveerib pindmise vereringe, soodustab lümfiringlust ja annab kehale uut head energiat. Kuna kehal asuvad paljud olulised punktid, hoiab kuivharjamine ka siseelundid korras. Samas ei peaks duši all käies kasutama iga päev seepi või veel vähem sünteetilisi pesuaineid. Piisab, kui pesed seebiga (soovitavalt naturaalse, looduslikuga) intiimpiirkonna ja kaenlaalused. Muu keha uha üle jaheda veega. Õpi tundma oma keha tegelikke vajadusi, neid polegi nii palju, kui arvad.

4. Sa oled see, mida sööd. Tervislikud toidukorrad võiks jälgida aastaaegade vaheldumist – suvel rohkem värsket ja talvel enam sooja andvat. Harjuta end vähem sööma või hoopis loobuma punasest ja rasvasest lihast. Väldi säilitus- ja värvainetega toite. Mida kodulähedasem on su söögisedel, seda parem. Ära söö liiga hilja enne magamaminekut. Tekita oma päeva söögiaegade kindel rütm, ära söö muul põhjusel kui nälg.

5. Leia kooskõla loodusega. Kui päevas on vaba hetk, mine kindlasti jalutama, olgu siis linnaparki või kas või puudega ääristatud tänavale. Naudi looduses viibimist nii tihti, kui su elukoht võimaldab.

6. Suhted korda! Hooli kõigist suhetest, millega end ümbritsenud oled. Pere ja lapsed on kindlasti tähtsamad kui töised pisimured, seega jäta töö koju kaasa võtmata. Töösuhted aga hoia samuti heas inimlikus korras. Räägi asjad alati selgeks, seda nii töö- kui ka erasuhetes. Rääkimisest ja teise jutu mõttega ärakuulamisest algab mõistmine, mõistmisest ja mõistetud olemisest rahulolu. Rahulolev inimene on ilus. Vaid siis, kui annad, saad vastu, seega õpi jagama.

7. Anna hingele pidet! Mõtle, mida mõtled. Head mõtted toodavad head enesetunnet. Loe häid raamatuid, vestle sõpradega. Harjuta mõtlema eetiliselt ehk siis teadmisega, et teistele teha tasub vaid seda, mida ise endale sooviksid. Õhtul enne magamaminekut mõtle läbi kõik päevas toimunud tänuväärsed sündmused ja täna nende toimumise eest. Igas päevas võib leida üllataval hulgal ilu ja tänuväärset. Keskendu mõttes pealae keskpunktile ja koge turvalisust ja rahu, mis sind ümbritseb. Ole tänulik selle eest, ja iga uus päev on kohe kindlasti ilusam ning su ilu kasvab koos iga endaga kooskõlas elatud päevaga.