Pasticcini alle pistacchio
30 tk

Nisujahust täielikult priid küpsised on ka rasvavabad, v.a kvaliteetse mandli- ja pistaatsiapähklijahu koostises olev naturaalne mandli- ja pähkliõli. Kui pistaatsiapähkleid käepärast pole, kasuta küpsistes vaid mandlijahu, saad sama hõrgud mandliküpsised. Sõltuvust tekitavad!

250 g mandlijahu
250 g pistaatsiapähkleid
400 g tuhksuhkrut
2 munavalget
1 terve muna
2 tl vanillsuhkrut

Klopi munavalged ja muna lahti, aga ära vahusta. Sega mandlijahu, peeneks jahvatatud pistaatsiapähklid, tuhksuhkur ja vanillsuhkur omavahel ning lisa ka munad. Vormi lusika abil väiksed ümarad pätsikesed. Küpseta ahjus 140 kraadi juures 15 minutit. Küpsised peaksid jääma niiskeks ja elastseks, ära neid üle küpseta! Pärast võid pealt kaunistada ka tuhksuhkruga.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid