Polhemi esindajad Aljona Sokolovskaja ja Kertu Subka tutvustasid ka uurimaid ilutooteid Oriflame'ilt, Lushilt, BeautyBlenderilt, ColorWow'lt, Invisibobble'ilt, Batistelt ja Moxie'lt. Soovijatele tegi meigi Oriflame'i jumestuskunstnik Carolina Neerot.

Mul ei olnudki seni avanenud võimalust saada meigitud Oriflame'i toodetega. The One Everlasting jumestuskreem tundus nahal meeldivalt kerge ja siidine, samal ajal parema katvuse ja püsivusega kui suvised meigikreemid. Teised uustulnukad, mida Carolina meigi tegemisel kasutas, olid High Impact silmapliiats (kollektsioonis neli erinevat, mina proovisin samblarohelist!) ning Eyes Wide Open ripsmetušš. Viimasega jäid ripsmed kaunilt kurvikaks, kuna silma kuju jäljendav hari koolutas ripsmeid juurtest otsteni. Huultele fuksiaroosat – ja reedeõhtune meik oligi valmis!

Veel jäid esitlusel silma mõned innovatiivsed tooted, mis kohe järele proovima kutsusid! Oma säravroosa tooniga äratas tähelepanu svamm, mis lähemal uurimisel osutus ellipsikujuliseks meigikäsnaks. Tegu on Hollywoodi tippmeigikunstniku Rea Ann Silva poolt loodud  ja teiste jumestajate lemmiku meigisvamm Beautyblenderiga, mille abil on meigi pealekandmine erakordselt mugav ka kõige raskemini ligipääsetavatesse piirkondadesse. Erakordselt pehme tekstuur ja unikaalne kuju sobituvad näokontuuridega, garanteerides kauni, värske ja veatu lõpptulemuse.

Küllap on meist kõigil olnud piinlikke momente, mil oled mõnel üritusel, kus tehakse pilte, sinul aga on juuksevärv lootusetult välja kasvanud, nii et see fotodel häirivalt silma jääb. Kui juuksuriaeg alles lähenemas, aitab nüüd hoolitsemata juuksejoont „ära petta" tooniv juuksepuuder! Color Wow Root Cover Up on mõeldud nimelt väljakasvanud juuksejuurte toonimiseks. Puuder kinnitub juuksekarva külge, kattes nii heledad kui ka tumedad väljakasvanud juuksejuured. Kaunis ja veatu tulemus saabub vähem kui minutiga ning enam ei pea muretsema, kuidas sa fotodel välja näed!