„Eesti naise jaoks on tähtsamatel kohtadel lapsed, kodu, mees, töö ja võib-olla alles siis tuleb tema ise," nendib ka Privileg Day Spa massöör ja püsimeigimeister Blanka Jaansalu. „Sellisel juhul ei jõua tõesti enda peale mõelda. Ma näen ja kuulen tihti, et naistel valutavad selg, pea või jalad, nad on väsinud ja stressis. Aga stressis naine ei ole hea ema lastele, seksikas naine mehele, hea töötaja tööandjale ja veel vähem ilus, terve ja õnnelik enda jaoks."

Seepärast pakubki päevaspaa Privileg Day Spa võimalust õppida sättima iseend esimesele kohale. Ainulaadne pakett kaks ühes – näohooldus koos tai jalamassaažiga – on ideaalne võimalus, kui pole aega ega võimalust tunnikesest kauem kodunt/töölt eemal olla.

Eile proovisin Privileg Day Spa hoolitsust neljal käel ka ise – ja see oli võrratu! Mõnusale äraolemisele häälestasid juba päevaspaa eesruumi romantilised diivanikesed, buduaarilauakesed ja meditatiivne muusika. Vaikselt asusid massöör Blanka ja kosmeetik Oksana mu pehmete tekkidega kaetud keha kallal toimetama. Kes meist poleks käinud massaažis või näohoolduses, kuid on täiesti erilaadne kogemus, kui su eest hoolitseb korraga neli kätt! Kui varbaid parajasti sikutati, silus kosmeetik mu nägu; kui näomaski all tuli tukk peale, toimus jalgade patsutamine – ja see kõik toimis ja töötas ülimas sünkroonis! Tukastust otseselt peale ei tulnud, kuna jalamassaaž oli üsna tugev, küll aga lõõgastas protseduur nii keha ja vaimu, rääkimata vilgastest jalgadest, mis pärast tassikese sooja teega hoolitsusele punkti panemist jaksasid tagasi tööle tõtata tõelise kergusega!

Kuni Sõbrapäevani pakub Privileg Day Spa „Hoolitsust neljal käel" soodushinnaga! Tasuda tuleb vaid Germaine de Capuccini toodetega näohoolduse eest, jalamassaaži saab kingituseks! Märksõnaga „Eesti Naise ilublogi" maksab 50-minutiline hoolitsus vaid 52 eurot!

Privileg Day Spa
Admirali maja I korrus, Ahtri 6 A
Telefon 562 57122